Îţi prezentăm ghidul nostru din Cluj-Napoca

cele mai bune cartiere din cluj

Care sunt cele mai bune cartiere din Cluj-Napoca? Avem răspunsurile pregătite și suntem gata să te ajutăm să iei decizia cea mai bună pentru tine și pentru familia ta. Clujul e un loc superb, cu cartiere incredibile, iar noi o să îți spunem totul despre ele.

Vezi mai multe articole despre
Cluj-Napoca
cele mai bune cartiere din cluj

Gheorgheni, zona verde din Cluj-Napoca

Dacă ar trebui să definim acest cartier situat în partea de est a orașului cu o culoare, aceasta ar fi verde. Gheorgheni este o zonă cu adevărat privilegiată. De ce? Din simplul motiv că este înconjurat de lacuri, parcuri mari și mai multe spații verzi, unde te poți deconecta după o zi lungă la serviciu și unde te poți bucura de un picnic alături de cei dragi.

În plus, cartierul Gheorgheni are numeroase școli, grădinițe, universități, centre comerciale, transport în comun și multe altele la doar câteva minute de mers pe jos de zonele rezidențiale. Mai sunt necesare și alte argumente pentru a te convinge? Probabil am făcut-o deja.

Așadar, dacă ești în căutarea unei locuințe în Cluj, pentru a începe o nouă etapă din viața ta, vino la VIVACITY Residence Gheorgheni. Noi te așteptăm cu numeroase apartamente cu două sau trei camere, situate într-unul dintre cele mai bune cartiere din Cluj-Napoca.

Cartierul Gheorgheni te va seduce cu clădirile sale, zonele înconjurate de natură, locuitorii săi și atmosfera bună resimțită în oraș. După ce vei vedea toate acestea, vei arde de nerăbdare să te muți și tu în acest cartier excepțional.

Cluj central, capitala Transilvaniei

În toate orașele lumii, magia întregului oraș se regăsește în centrul istoric. Iar Cluj-Napoca este cu adevărat capitala istorică a regiunii Transilvania. Centrul său poate fi astfel considerat centrul acestei regiuni istorice. Aici vei găsi:

  • Piața Muzeului din Cluj-Napoca, una dintre cele mai vechi piețe din oraș
  • Obeliscul Carolina, primul monument laic din Cluj
  • Piața Unirii din Cluj-Napoca, punct de întâlnire înconjurat de baruri și restaurante
  • Casa lui Matei Corvin, principele Transilvaniei și regele Ungariei
  • Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei

Acestea sunt doar câteva din minunățiile aflate în inima acestui mare oraș, Cluj-Napoca.

cele mai bune cartiere din cluj

Mărăști, cartier rezidențial

Mărăști este unul dintre cele mai mari cartiere rezidențiale din Cluj-Napoca. A fost construit între 1970-1989 iar străzile sale sunt pline de clădiri de locuințe. Fără îndoială este un Rai pentru toți cei aflați în căutarea unui apartament, pentru a-l cumpăra sau pentru a-l închiria.

cele mai bune cartiere din cluj

Epicentrul Erasmus

Cluj-Napoca înseamnă studenție, iar viața de student se simte din plin pe străzile acestui oraș care găzduiește unele dintre cele mai importante universități din România. Mai mult, datorită programului Erasmus, studenții au transformat Clujul dintr-un oraș universitar românesc,într-unul internațional.

În ceea ce privește oferta de facultăți, aceasta este bogată: Facultatea de Medicină și Farmacie, Universitatea Babeș Bolyai (UBB), Universitatea Tehnică Cluj-Napoca, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară, Universitatea de Artă și Design sau Academia de Muzică Gheorghe Dima, printre multe altele.

Studenții aleg acest oraș pentru a se bucura din plin de cea mai frumoasă perioadă a vieților lor, precum și pentru centrele de studii, pentru peisajul înconjurat de munți, pentru pădurile întinse, pentru multiculturalismul vecinilor, pentru stilul boem, pentru viața de noapte și pentru legendele Transilvănene. Cluj-Napoca întruchipează toate aceste elemente, care merită trăite cel puțin o dată în viață.

De ce să alegi o chirie în cartierul Gheorgheni?

Cartierul Gheorgheni rămâne regele cartierelor din Cluj-Napoca, un cartier liniștit, dar în același timp atât de plin de viață. Fie că ești un student care vrea să-și trăiască viața la maxim sau un profesionist aflat în căutarea liniștii pentru sine și pentru familie, Gheorgheni rămâne optiunea ideala.

Vino la VIVACITY Residence Gheorgheni si vei gasi locuintele la care ai visat mereu intr-unul dintre cele mai bune cartiere din Cluj. Poți alege să închiriezi sau să cumperi de la garsoniere până la apartamente cu 3 camere, totul într-o zonă excelentă. Noi îți oferim:

  • Apartamente moderne complet finisate
  • Locuința ta într-un ansamblu rezidențial durabil
  • Spații verzi și parcuri foarte aproape de locuința ta
  • Piscină încălzită și sală de sport
  • Terase mari în interiorul apartamentului
  • Intimitate, dar într-un ansamblu rezidențial plăcut
  • Parcare gratuită inclusă în prețul apartamentului
  • Consultanță personalizată privind gestionarea achiziției apartamentului
  • Rapiditate în rezolvarea dificultăţilor întâmpinate de către locuitori.
  • Serviciu de amenajări interioare pentru mobilarea și decorarea apartamentului
cele mai bune cartiere din cluj

De ce să mai aștepți? Vino acum și fă o vizită virtuală alături de unul dintre consultanţii noștri pentru a vedea apartamentele pregătite special pentru clienţii din VIVACITY Residence Gheorgheni. Cu siguranță te vor cuceri.

Sună la 0725.937.712 sau lasă-ne datele tale și te contactăm noi în cel mai scurt timp.

Whatsapp