Apartamente exclusiviste de vânzare în Cluj

Descoperă cea mai bună ofertă imobiliară din Cluj-Napoca
apartamente vivacity cluj-napoca
Apartamente de vanzare Cluj

Alege cel mai bun ansamblu rezidențial din Cluj

De 20 de ani, calitatea este prioritatea noastră. Fiecare dintre proiectele noastre a reprezentat o oportunitate de a crește, oportunitate prin care am îmbunătățit procesele și serviciile pe care vi le punem la dispoziție. Din 2001 ne folosim experiența și resursele pentru a crea ansambluri rezidențiale pentru clienți nonconformiști. Angajamentul nostru privind calitatea se extinde la o multitudine de servicii cu valoare adăugată, care fac ca fiecare dintre clădirile noastre să fie unică și irepetabilă. La fel ca tine.

Găsește-ți noul apartament în Cluj-Napoca

Vivacity Faza 6

Cluj-Napoca
Disponibil: 0

De la 92.000€ cu loc de parcare inclus.

Vivacity Faza 5

Cluj-Napoca
Disponibil: 0

De la 93.100 € cu loc de parcare inclus.

Vivacity Faza 4

Cluj-Napoca
Disponibil: 0

De la 92.600 € cu loc de parcare inclus.

Vizitați online
Apartamente de vanzare Cluj

Cunoaște-ți apartamentul online

Ușa noului tău apartament este deschisă. Tot ce trebuie să faci e să programezi o vizită, iar Consultantul tău Personal VivaCity te va contacta prin videoconferință din unul dintre apartamentele noastre de vânzare din Cluj, unde vei descoperi toate detaliile și finisajele oferite de Vivacity.

Te vei putea plimba prin livingul tău, fiind însoțit de consultantul tău personal. Acesta te va ghida în acest tur virtual al apartamentului unde vei putea vizita terasa, vei observa calitatea mobilierului și vei putea testa dotările apartamentului. Acest tur este oferit exclusiv de VIVACITY.

SERVICII

Descoperă toate serviciile oferite de Vivacity  care îți vor permite să te bucuri și mai mult de calitatea și exclusivitatea noilor apartamente de vânzare în Cluj.

Sună la 0725.937.712 sau lasă-ne datele tale și te contactăm noi în cel mai scurt timp.

Whatsapp