Ascultându-te,
construim visele tale!

Suntem aici pentru a-ți asculta vocea și a face ca nevoile si motivațiile tale să fie prioritatea noastră. În următorul nostru proiect din PIPERA, suntem atenți la ce ne comunici pentru a-ți oferi locuința la care aspiri.

Fiecare detaliu contează, iar noi suntem aici să ascultăm fiecare cerință și sugestie pentru a crea locuința perfectă pentru tine și familia ta

Facem parte din Grupo Herce

Cu o expertiză de peste 35 de ani în construirea de experiențe locative unice în întreaga lume, Grupo Herce se numără printre liderii de piață în domeniu, datorită angajamentului nostru față de calitate și performanță.

Suntem încântați să dezvăluim un nou proiect în Pipera, București, unde punem accent pe nevoile tale!

Customer Support

Vino să cunoşti echipa noastră de profesionişti care va fi alături de tine şi îţi va oferi suport ori de câte ori vei avea nevoie.

Obiectivul departamentului nostru de Customer Support este de a asigura satisfacţia clienţilor săi. Prin intermediul acestui departament vom răspunde solicitărilor tale, îţi vom transmite toate informaţiile de care ai nevoie şi îţi vom oferi asistenţă în ceea ce priveşte noua ta locuinţă.

Venim în întampinarea nevoilor tale oferindu-ţi servicii care îti vor personaliza locuinţa şi te vor ajuta să o administrezi mai uşor. VIVACITY Residence Gheorgheni oferă servicii de amenajare, property management şi consiliere în vederea creditării.

Vizitați online
Apartamente de vanzare Cluj

Cunoaște-ți apartamentul online

Ușa noului tău apartament este deschisă. Tot ce trebuie să faci e să programezi o vizită, iar Consultantul tău Personal VIVACITY Residence Gheorgheni te va contacta prin videoconferință din unul dintre apartamentele noastre de vânzare din Cluj, unde vei descoperi toate detaliile și finisajele oferite de VIVACITY Residence Gheorgheni.

Te vei putea plimba prin livingul tău, fiind însoțit de consultantul tău personal. Acesta te va ghida în acest tur virtual al apartamentului unde vei putea vizita terasa, vei observa calitatea mobilierului și vei putea testa dotările apartamentului. Acest tur este oferit exclusiv de VIVACITY Residence Gheorgheni.

Servicii

Descoperă toate serviciile oferite de VIVACITY Residence Gheorgheni care îți vor permite să te bucuri și mai mult de calitatea și exclusivitatea noilor apartamente de vânzare în Cluj.

Sună la 0725.937.712 sau lasă-ne datele tale și te contactăm noi în cel mai scurt timp.

Whatsapp