O investiție imobiliară importantă, într-un oraș excelent, Cluj-Napoca

Achiziționarea unuia dintre apartamentele oferite de Vivacity este o investiție sigură. Valoarea acestuia va crește în timp, odată cu municipiul Cluj-Napoca.

Construiește un viitor mai bun pentru tine și familia ta și bucură-te de una dintre investițiile imobiliare cu cea mai mare capacitate de creștere a valorii.

O investiție imobiliară profitabilă, pentru o viață mai bună

Cererea de închiriere pentru apartamentele Vivacity este foarte mare, cu 75% din proprietățile existente date spre închiriere. Achiziționarea unui apartament Vivacity reprezintă așadar o investiție inteligentă, care poate asigura o sursă constantă de venit și a cărei valoare doar va crește odată cu trecerea timpului.

În Cluj-Napoca, de foarte mulți ani, prețurile locuințelor înregistrează o evoluție pozitivă. Acest trend va continua, pe măsură ce orașul se va extinde și populația sa va crește. Vivacity se bucură de o poziționare excelentă, în cel mai bun cartier din Cluj-Napoca, Gheorgheni, aflat la doar câteva minute distanță de centrul orașului, de școli și grădinițe de primă mână, de importante centre comerciale, parcuri, baze sportive și multe altele.

Astăzi, Vivacity este văzut drept un proiect imobiliar de succes. Recent am început comercializarea ultimei faze, a șasea, a cărei predare este programată pentru octombrie 2021.

De asemenea, avem disponibile și apartamente complet finisate, cu până la 3 camere, gata de predare, din fazele anterioare. Acestea pot fi valorificate imediat prin închiriere.

Profită așadar de ocazia de a cumpăra unul dintre apartamentele Vivacity. Achiziția poate fi făcută direct de la dezvoltator, fără costuri suplimentare. Contactează echipa noastră de vânzări, pentru a obține următoarele rapoarte:

 • Raport privind rentabilitatea pe termen lung a apartamentelor din Vivacity, datorită creșterii prețurilor înregistrate în ultimii 12 ani.
 • Raport privind rentabilitatea pe termen scurt prin închirierea apartamentelor cu 2 și 3 camere.

Liniștea de a da în chirie apartamentul din Cluj ca și cum ai fi aici

Timpul tău este important atât pentru tine, cât și pentru noi. Pentru că știm că ești ocupat, am hotărât să îți punem la dispoziție câteva servicii care să facă experiența ta  Vivacity cât mai plăcută. Noi ne ocupăm de toate, astfel încât tu să uiţi de toate grijile.

Iată câteva din serviciile pe care ți le oferim:

Servicii de amenajare

 • Achiziționarea și montarea mobilei alese de tine
 • Montarea electrocasnicelor
 • Amenajări interioare și finisaje

Servicii de property management

 • Încasarea garanției și chiriei lunare
 • Plata impozitelor, întreținere și reparații
 • Verificarea periodică a apartamentului tău din Cluj-Napoca
 • Efectuarea reviziilor obligatorii ale instalațiilor de gaz
 • Reprezentare legală în caz de accidente și evenimente neprevăzute
 • Reînnoirea polițelor de asigurare și verificarea plății facturilor

Servicii de promovare și închiriere

 • Îți promovăm apartamentul pe principalele site-uri de imobiliare din România
 • Gestionăm  relația cu agențiile imobiliare
 • Ne ocupăm noi de redactarea contractelor

Te asigurăm că merită să investești în apartamentele noastre, situate în cea mai căutată zonă din Cluj. Lasă grijile deoparte, ai încredere în noi și bucură-te de experiența Vivacity! Avem peste 20 de ani de experiență în construcția de locuințe de cea mai bună calitate dar și de relații solide între proprietari și chiriași.

imobiliare cluj

Construim case pentru oameni exigenți ca tine

Cu Vivacity, predarea cheilor va însemna începutul relației noastre, începutul unei noi povești.

Descoperă oferta noastră de servicii post-vânzare și consultanță personalizată pentru clienți

Vizitați online
Apartamente de vanzare Cluj

Cunoaște-ți apartamentul online

Ușa noului tău apartament este deschisă. Tot ce trebuie să faci e să programezi o vizită, iar Consultantul tău Personal VivaCity te va contacta prin videoconferință din unul dintre apartamentele noastre de vânzare din Cluj, unde vei descoperi toate detaliile și finisajele oferite de Vivacity.

Te vei putea plimba prin livingul tău, fiind însoțit de consultantul tău personal. Acesta te va ghida în acest tur virtual al apartamentului unde vei putea vizita terasa, vei observa calitatea mobilierului și vei putea testa dotările apartamentului. Acest tur este oferit exclusiv de VIVACITY.

Servicii

Descoperă toate serviciile pe care ți le oferă Vivacity și care îți vor permite să obții venituri mai mari din închirierea apartamentului tău.

Să construim împreună un viitor fabulos!

Sună la 0725.937.712 sau lasă-ne datele tale și te contactăm noi în cel mai scurt timp.

Whatsapp