Termeni si conditii

INTRODUCERE

Bine ați venit pe site-ul www.vivacity.ro („Website-ul” în cele ce urmează). Website-ul este proprietatea societății HERCE IMOBILIARE CLUJ SRL, cu sediul în Cluj-Napoca, str. Valeriu Bologa, nr.3, tronson 2, sp.com.2, et. parter, jud. Cluj cod de identificare in scopuri de TVA RO24040665, număr de ordine in Registrul Comerțului J12/545/2012 (denumire comercială „Vivacity”)

1. Înțelesul unor termeni

Termenii folosiți în continuare, dacă nu rezultă altfel din context, au următorul înțeles:

  • Noi înseamnă: HERCE IMOBILIARE CLUJ SRL
  • Dumneavoastră înseamnă: persoana fizică sau juridică ce accesează, navighează și utilizează Website-ul;
  • Website-ul înseamnă: paginile de internet disponibile la adresa www.vivacity.ro împreună cu toate subpaginile lor;
  • Produse și Servicii înseamnă: Produsele și Serviciile prezentate pe Website, pe care Noi le furnizăm și prestăm în baza unui contract încheiat în conformitate cu dispozițiile legale;
  • Termeni și condiții înseamnă: toate dispozițiile prezentate în continuare ce se aplică relației dintre Noi și Dumneavoastră, atunci când accesați sau utilizați Website-ul;
  • Politica de confidențialitate înseamnă: Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal și politica privind modulele cookie;

2. Aplicabilitate Termeni și condiții

Acești Termeni și condiții, împreună cu Politica de confidențialitate, se aplică de fiecare dată când Dumneavoastră accesați și utilizați Website-ul. Astfel, în măsura în care navigați și utilizați Website-ul, înțelegeți și acceptați că raportul dintre Dumneavoastră și Noi va fi supus acestor Termeni și condiții și Politicilor GDPR, dispozițiile prezentate având forță juridică obligatorie. Altfel spus, accesarea și navigarea pe Website reprezintă acordul Dumnevoastră cu privire la aplicarea acestor Termeni și condiții.

În măsura în care nu sunteți de acord cu acești Termeni și condiții sau cu Politica de confidențialitate, vă rugăm să nu mai utilizați Website-ul.

Totodată, prin accesarea și utilizarea Website-ului declarați că îndepliniți toate condițiile legale pentru emiterea acordului prevăzut mai sus și că nu există niciun alt impediment legal care să atragă neaplicarea acestor Termeni și condiții. Noi nu ne asumăm nicio răspundere în cazul în care informațiile furnizate de Dumneavoastră nu sunt corecte.

În sensul dispozițiilor menționate supra, pentru cetățenii români, vârsta la care puteți, de principiu, emite consimțământul în mod valabil este de 18 ani. În cazul în care nu sunteți cetățean român, este necesar să verificați în legislația de naționalitate condițiile în care puteți emite un consimțământ valabil, înainte de a utiliza Website-ul.

Prin acceptarea Termenilor și Condițiilor trebuie să aveți în vedere că între Noi și Dumneavoastră nu se încheie un contract.

3. Informațiile prezentate pe Website

Pe Website sunt prezentate informații cu privire la societatea noastra, proiectele și activitățile desfășurate de noi, precum și cu privire la serviciile și produsele pe care le oferim. Informațiile furnizate nu reprezintă asistență sau consultanță și nici nu reprezintă o oferta fermă de a contracta, având scop pur informativ.

Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la modalitatea în care utilizați informațiile prezentate pe Website. Dumneavoastră înțelegeți și acceptați că Noi nu putem fi ținuți responsabili pentru eventualele prejudicii pe care le-ați putea suferi din utilizarea necorespunzătoare a informațiilor prezentate pe Website.

4. Prezentarea Serviciilor și Produselor

Pe Website sunt prezentate o parte din Serviciile și Produsele furnizate de Noi. Dacă doriți contractarea serviciilor sau cumpărarea produselor, vă rugăm să ne contactați prin secțiunea de contact sau prin celelalte mijloace disponibile.

5. Proprietatea intelectuală

Întregul conținut disponibil pe Website este protejat prin intermediul drepturilor de proprietate intelectuală. Este interzisă orice copiere, înregistrare, descărcare, transmitere, reproducere, distribuire și orice alte operațiuni similare a conținutului Website-ului făcute în alte condiții decât cele permise de lege și arătate în continuare. Ne rezervăm dreptul să sesizăm toate instituțiile abilitate pentru orice încălcare a drepturilor de proprietate intelectuală.

Toate celelalte elemente ale Website-ului, semne grafice, design, descrierea serviciilor, inclusiv Politica de confidențialitate și acești Termeni și condiții, sunt protejate prin intermediul drepturilor de proprietate intelectuală și nu pot fi copiate, înregistrate, descărcate, transmise, reproduse, distribuite sau supuse oricăror operațiuni similare.

6. Declinarea de răspundere

Noi nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la modalitatea în care Dumneavoastră utilizați Website-ul. Astfel, nu garantăm niciun rezultat cu privire la utilizarea Website-ului și nu puteam fi ținuți responsabili pentru orice prejudicii pe care le-ați putea suferi din utilizarea sau utilizarea necorespunzătoare a Website-ului și a informațiilor prezentate pe acestea.

Noi nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la nefuncționalitatea Website-ului la imposibilitatea de accesare a acestora. Nu avem nicio obligație cu privire asigurarea funcționalității Website-ului.

Astfel, înțelegeți și acceptați că nu puteți formula nicio pretenție împotriva noastră pentru orice neplăceri sau prejudicii pe care le-ați putea suferi, așa cum au fost descrise în această secțiune.

7.  Prevederi finale

Prin acceptarea Termenilor și Condițiilor înțelegeți și acceptați ca legea aplicabilă acestora să fie legea română, atât în ceea ce privește condițiile de fond, cât și cele de formă.

Noi ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni și condiții după cum vom considera necesar. În măsura în care, după efectuarea acestor modificări, nu sunteți de acord cu noile dispoziții, vă rugăm să nu mai accesați și utilizați Website-ul.

Prin acceptarea acestor Termeni și condiții sunteți de acord ca orice litigii apărute între Dumneavoastră și Noi să fie soluționate de instanțele de judecată din Cluj-Napoca, România.

În cazul unor conflicte de interpretare între versiunile lingvistice ale acestui document, va avea prioritate versiunea în limba română.

Whatsapp