Mai mult decât un dezvoltator imobiliar

Vino să locuiești în cele mai bune apartamente din Cluj

În 2001 ne-am propus să înființăm o firmă de construcții diferită, o companie care să pună accentul mai întâi pe oameni și apoi pe locuințe, având ca obiective calitatea, transparența și siguranța. Astăzi, după 20 de ani, putem spune că ne-am împlinit acest vis. Am făcut din Vivacity un lider în construcții, dezvoltare și vânzare de locuințe în Cluj-Napoca, inima Transilvaniei.

O viață privilegiată într-un loc unic

În Vivacity creăm locuințe pentru oamenii de astăzi. Construim locuințe pentru oameni ca tine, exigenți și dornici să se bucure de fiecare detaliu.

De la robinetele cromate la atenția exclusivă acordată fiecărui proprietar…

în Vivacity totul este gândit astfel încât să te poți bucura intens de liniștea și emoția vieții de familie, în unul dintre cele mai privilegiate locuri din Cluj-Napoca.

Cel mai sigur dezvoltator imobiliar

Scopul nostru este să le oferim oamenilor încredere și siguranță, în momentul în care urmează să facă acest pas atât important. Cumpărarea unei locuințe este un proiect pentru toată viața, unul de la care aștepți siguranță, stabilitate, dar și profitabilitate. În Vivacity te ajutăm să câștigi acest pariu. Soluția pe care o cauți este alegerea unuia dintre proiectele noastre imobiliare unice, situat într-unul dintre cele mai exclusiviste ansamblurile rezidențiale private din Cluj-Napoca.

Vrem ca experiența ta, atunci când cumperi un apartament în Vivacity, să fie una sigură. Astfel, ca să te răsplătim pentru încrederea pe care ne-ai acordat-o, îți oferim servicii esențiale care vor constitui o garanție, atât în ceea ce privește ​​căutarea unei locuințe, cât și în ceea ce privește cumpărarea sa.

Cu Vivacity, vei beneficia de un serviciu personalizat adaptat condițiilor și intereselor tale. Lasă-ne pe noi să ne ocupăm de tot ceea ce înseamna administrare, ca tu să te poți bucura în totalitate de noul tău apartament, într-un cartier de prestigiu din Cluj-Napoca.

Etica noastră este chiar mai solidă decât construcțiile noastre

Aceasta este singura cale prin care putem fi siguri că vom duce misiunea noastră la bun sfârșit.

În istoria companiei noastre, ne-am concentrat mereu pe calitatea construcțiilor și finisajelor noastre, pe consultanță personalizată, pe atenția oferită clienților noștri, pe serviciile post-vânzare excepționale și, nu în ultimul rând, pe o etică impecabilă în tot ceea ce facem.

Poți avea încredere în Vivacity. Poți avea încredere în apartamentele noastre, de vânzare acum în Cluj. Vizitează biroul nostru de vânzări, află care sunt valorile noastre și verifică gradul de satisfacție al locuitorilor și proprietarilor care au investit în ansamblul nostru rezidențial.

Apartamente de vanzare Cluj

Construim case pentru oameni exigenți ca tine

Cu Vivacity, predarea cheilor va marca mereu începutul unei noi povești, niciodată sfârșitul unei relații.

Descoperă oferta noastră de servicii post-vânzare și consultanță personalizată pentru clienți

Vizitați online
Apartamente de vanzare Cluj

Cunoaște-ți apartamentul online

Ușa noului tău apartament este deschisă. Tot ce trebuie să faci e să programezi o vizită, iar Consultantul tău Personal VivaCity te va contacta prin videoconferință din unul dintre apartamentele noastre de vânzare din Cluj, unde vei descoperi toate detaliile și finisajele oferite de Vivacity.

Vei putea să te plimbi prin livingul tău, însoțit de Consultantul tău Vivacity, care te va ghida în acest tur virtual al apartamentului. Vei putea verifica calitatea mobilierului, vei vedea terasa, vei putea porni robinetele și vei putea testa totul, prin turul live, exclusiv, oferit de Vivacity.

Servicii

Descoperă toate serviciile oferite de Vivacity care îți vor permite să te bucuri și mai mult de calitatea și exclusivitatea noilor apartamente de vânzare în Cluj.

Sună la 0725.937.712 sau lasă-ne datele tale și te contactăm noi în cel mai scurt timp.

Whatsapp