Noi suntem VIVACITY

Cu o expertiză de peste 40 de ani în construirea de experiențe locative unice în întreaga lume, Grupo Herce se numără printre liderii de piață în domeniu, datorită angajamentului nostru față de calitate și performanță.

Suntem încântați să vă prezentăm noul nostru proiect VIVACITY, acum în Pipera.

Siguranța oferită de către dezvoltator

Deși avem un portofoliu numeros de proiecte, definiția noastră de succes este direct proporțională cu numărul de clienți mulțumiți, confortul asigurat și calitatea proiectelor noastre.

Suntem VIVACITY, casa ta!

Misiunea VIVACITY

Încă de la început, misiunea noastră a fost să punem clientul pe primul loc. Am alcătuit de fiecare dată o echipă de oameni de încredere care au împărțit aceeași viziune.

Prin dedicare, pasiune și efort din partea tuturor, am atins o constantă a succesului care ne-a confirmat că am luat de fiecare dată cele mai bune decizii.

Suntem prezenți peste tot în lume. Puteți găsi proiectele noastre în toate aceste țări:

  • Statele Unite ale Americii: New York
  • Chile: Santiago
  • Spania: Madrid, Soria, León, Bilbao, Palencia, Zamora, Burgos, Valladolid, Logroño, Salamanca, Ávila, Cáceres, Zaragoza, Cuenca y Palma de Mallorca
  • România: Cluj-Napoca, Pipera, Hunedoara, Vaslui, Câmpia Turzii, Sălaj
harta vivacity herce

Angajamentul nostru față de clienții VIVACITY este la fel de solid precum construcțiile noastre

Vizitează biroul nostru de vânzări din București, află care sunt valorile noastre și verifică gradul de satisfacție al locuitorilor și proprietarilor care au investit în proiectele VIVACITY.

Suntem aici pentru a vă oferi produse și servicii de calitate, astfel încât relaţia noastră sa fie una durabilă în timp.

Plecând de la aceste premise, îţi punem la dispoziţie o echipă de consultanți comerciali și un departament de customer support dedicat ție, pentru a-ţi oferi consultanţa personalizată de care ai nevoie.

Vizitează biroul nostru comercial din București și află care sunt valorile noastre.

Verifică gradul de satisfacție al proprietarilor VIVACITY și află de ce proiectul VIVACITY Residence Pipera ți se potrivește.

Construim case pentru oameni exigenți ca tine

Cu Vivacity, predarea cheilor va însemna începutul relației noastre, începutul unei noi povești.

Descoperă oferta noastră de servicii post-vânzare și consultanță personalizată pentru clienți

Vizitați online
Apartamente de vanzare Cluj

Descoperă noul tău apartament din Pipera

Ușa noului tău apartament este deschisă. Tot ce trebuie să faci e să programezi o vizită, iar consultantul tău VIVACITY te va contacta în cel mai scurt timp pentru a-ți prezenta viitoarea ta locuință din VIVACITY Residence Pipera.

Ești la un click distanță de viitoarea ta locuință.

Servicii

Descoperă serviciile integrate proiectului VIVACITY Residence Pipera și bucură-te de experiența de cumpărare alături de consultantul tău VIVACITY.

Sună la 0725.937.712 sau lasă-ne datele tale și te contactăm noi în cel mai scurt timp.

Whatsapp