Construim case în întreaga lume

Oferind calitate și rigoare în gestionarea și construcția viitoarei dumneavoastră case

Cu o expertiză de peste 35 de ani în construirea de experiențe locative unice în întreaga lume, Grupo Herce se numără printre liderii de piață în domeniu, datorită angajamentului nostru față de calitate și performanță.

Suntem încântați să dezvăluim un nou proiect în Pipera, București, unde punem accent pe nevoile tale!

O viață privilegiată într-un loc unic

În VIVACITY Residence Gheorgheni creăm locuințe pentru oamenii de astăzi. Construim locuințe pentru oameni ca tine, exigenți și dornici să se bucure de fiecare detaliu.

De la robinetele cromate la atenția exclusivă acordată fiecărui proprietar.

În VIVACITY Residence Gheorgheni totul este gândit astfel încât să te poţi bucura intens de liniştea şi emoţia vieţii de familie, în comunitatea VIVACITY Residence Gheorgheni.

Siguranţa oferită de către dezvoltator

Scopul nostru este să le oferim oamenilor încredere și siguranță, în momentul în care urmează să facă acest pas atât important. Cumpărarea unei locuințe este un proiect pentru toată viața, unul de la care aștepți siguranță, stabilitate, dar și profitabilitate. În VIVACITY Residence Gheorgheni te ajutăm să câștigi acest pariu. Soluţia pe care o cauţi este alegerea unuia dintre proiectele noastre imobiliare, marca VIVACITY Residence Gheorgheni.

Vrem ca experiența ta, atunci când cumperi un apartament în VIVACITY Residence Gheorgheni, să fie una sigură. Astfel, ca să te răsplătim pentru încrederea pe care ne-ai acordat-o, îți oferim servicii esențiale care vor constitui o garanție, atât în ceea ce privește ​​căutarea unei locuințe, cât și în ceea ce privește cumpărarea sa.

Cu VIVACITY Residence Gheorgheni, vei beneficia de un serviciu personalizat adaptat condițiilor și intereselor tale. Lasă-ne pe noi să ne ocupăm de tot ceea ce înseamna administrare, ca tu să te poți bucura în totalitate de noul tău apartament, într-un cartier de prestigiu din Cluj-Napoca.

Etica noastră este chiar mai solidă decât construcțiile noastre

Aceasta este singura cale prin care putem fi siguri că vom duce misiunea noastră la bun sfârșit.

În istoria companiei noastre, ne-am concentrat mereu pe calitatea construcțiilor și finisajelor noastre, pe consultanță personalizată, pe atenția oferită clienților noștri, pe serviciile post-vânzare excepționale și, nu în ultimul rând, pe o etică impecabilă în tot ceea ce facem.

Poți avea încredere în VIVACITY Residence Gheorgheni. Poți avea încredere în apartamentele noastre. Vizitează biroul nostru de vânzări, află care sunt valorile noastre și verifică gradul de satisfacție al locuitorilor și proprietarilor care au investit în ansamblul nostru rezidențial.

Apartamente de vanzare Cluj

Construim case pentru oameni exigenți ca tine

Cu Vivacity, predarea cheilor va însemna începutul relației noastre, începutul unei noi povești.

Descoperă oferta noastră de servicii post-vânzare și consultanță personalizată pentru clienți

Vizitați online
Apartamente de vanzare Cluj

Cunoaște-ți apartamentul online

Ușa noului tău apartament este deschisă. Tot ce trebuie să faci e să programezi o vizită, iar Consultantul tău Personal VIVACITY Residence Gheorgheni te va contacta prin videoconferință din unul dintre apartamentele noastre de vânzare din Cluj, unde vei descoperi toate detaliile și finisajele oferite de VIVACITY Residence Gheorgheni.

Te vei putea plimba prin livingul tău, fiind însoțit de consultantul tău personal. Acesta te va ghida în acest tur virtual al apartamentului unde vei putea vizita terasa, vei observa calitatea mobilierului și vei putea testa dotările apartamentului. Acest tur este oferit exclusiv de VIVACITY Residence Gheorgheni.

Servicii

Descoperă toate serviciile oferite de VIVACITY Residence Gheorgheni care îți vor permite să te bucuri și mai mult de calitatea și exclusivitatea noilor apartamente de vânzare în Cluj.

Programează-ți vizita Birou de vânzări

Sau sună-ne la 0725.937.712
Whatsapp