Customer Support

Lucrăm pentru a oferi cele mai bune servicii în exclusivitate, astfel încât proiectele noastre să aibă o relație durabilă în timp cu clienții noștri.

Plecând de la aceste premise, îți punem la dispoziție Departamentul de Customer Support pentru a-ți oferi cea mai bună consultanță personalizată și servicii de calitate. Un set de servicii care vor face experiența cu noul tău apartament din Vivacity extrem de satisfăcătoare.

Principiile de bază ale departamentului nostru CUSTOMER SUPPORT

Ne recomandă o experiență de peste 20 de ani, timp în care am îmbunătățit constant procesul de  cumpărare a unei locuințe și am contribuit la rezolvarea problemelor care pot apărea în viitor.  Pentru aceasta, Vivacity este în topul dezvoltatorilor imobiliari din Cluj, fiind primul care atinge toate aceste 4 puncte prioritare

 • Rapiditatea în rezolvarea problemelor. Abilitatea de a rezolva posibilele incidente pe care le poate avea clientul cu privire la locuința sa cât mai repede posibil.
 • Monitorizarea incidentelor. Consolidarea relației dintre dezvoltatorul imobiliar și client este esențială pentru a putea realiza o monitorizare completă a posibilelor incidente.
 • Ușurința în comunicare. Avem diferite canale de comunicare pentru a oferi cele mai bune facilități clientului atunci când ne contactează în cazul oricărui eveniment.
 • Păstrarea legăturii. Continuăm relația cu clientul de la primul contact până la sfârșit, analizând cazul lui particular, preferințele sau solicitările lui.

Serviciu de informare în perioada de construcție a apartamentului tău

Vei avea acces la ghidul cumpărătorului pentru a consulta sfaturi utile legate de cumpărarea locuinței. În plus, la fiecare 45 de zile vei primi o comunicare de la noi în care vei găsi:

 • Informații despre progresul construcției apartamentului tău cu fotografii ale acestuia.
 • Informații despre evoluția demersurilor pe care le realizăm în relația cu Administrația Publică referitor la Vivacity FAZA 6.
 • Informații despre data aproximativă de predare a locuinței tale.

Servicii legate de creditul ipotecar pentru locuința ta

Dacă ai nevoie de credit ipotecar pentru cumpărarea locuinței tale, avem un parteneriat special cu BANCA TRANSILVANIA.

Te vom ajuta să îți gestionezi creditul ipotecar, indiferent dacă este vorba de un credit normal sau dacă este prin programul NOUA CASĂ.

Serviciu de personalizare pentru apartamentul tău

Îți oferim posibilitatea de a încorpora următoarele elemente în apartament înainte de a-l primi:

 • Aparate de aer condiționat deja instalate
 • Plase de țânțari

Servicii de amenajare

Știm că achiziția mobilierului, a electrocasnicelor și a decorațiunilor pentru locuința ta poate fi un proces care consumă mult timp. Vei putea să scapi de toate aceste probleme datorită serviciului nostru de amenajări interioare. Astfel, vei putea primi apartamentul tău gata mobilat și decorat.

Serviciul de administrare imobile

Dacă obiectivul tău este să închiriezi apartamentul, acest serviciu se ocupă de găsirea chiriașilor, semnarea tuturor documentelor necesare, întreținerea apartamentului și transferarea sumei aferente chiriei în contul tău.

apartamente de vanzare in cluj

Servicii legate de verificarea casei tale

 • Departamentul nostru de Customer Support va verifica apartamentul pentru a detecta eventualele defecțiuni și, de asemenea, se va ocupa de remedierea acestora înainte de vizitarea apartamentului.
 • Înainte de predarea apartamentului, te vom însoți pentru a-l putea vizita și inspecta.

Dacă observi orice deficiență, vom întocmi un proces-verbal, semnat de proprietar și de noi.

 • Deficiențele cuprinse în respectivul proces verbal vor fi remediate înainte de predarea apartamentului.
 • În cele din urmă, dacă după predarea apartamentului, se constată orice deficiență suplimentară, suntem la dispoziția clientului pentru a o verifica și remedia.
apartamente de vanzare in cluj

Servicii legate de semnarea contractului de vânzare-cumpărare în fața unui notar

Serviciul de Customer Support se va ocupa de următoarele:

 • Informarea clientului despre perioada de semnare a contractelor de vânzare-cumpărare și stabilirea unei date adecvate pentru semnarea acestora.
 • Trimiterea în prealabil a situației economice privind vânzarea-cumpărarea, cu factura sumei de plată.
 • Ne vom ocupa de predarea documentației necesare la Notar, atât cea cu caracter personal cât și cea legată de apartament.
 • În cazul în care ai nevoie de finanțare ipotecară de la BANCA TRANSILVANIA, ne vom asigura că toată documentația necesară pentru semnarea creditului ipotecar ajunge la Notar.
 • La momentul semnării Contractului de vânzare-cumpărare, vei primi dreptul de a folosi locuința, odată cu predarea cheilor.
 • De asemenea, vom preda notarului Certificatul de Performanță Energetică.
 • Mai întâi vom obține CF-ul apartamentului pe numele firmei HERCE. Ulterior, Notarul îl va înscrie pe numele clientului și i-l va trimite.
apartamente de vanzare in cluj

Servicii după predarea cheilor

După predarea cheilor apartamentului, vom păstra legătura cu tine pentru a-ți comunica:

 • Noutăți legate de noi clădiri de apartamente la Vivacity.
 • Noi servicii Vivacity pe care le vom implementa în viitor.

Construim case pentru oameni exigenți ca tine

Cu Vivacity, predarea cheilor va marca mereu începutul unei noi povești, niciodată sfârșitul unei relații.

Descoperă oferta noastră de servicii post-vânzare și consultanță personalizată pentru clienți

Vizitați online
Apartamente de vanzare Cluj

Cunoaște-ți apartamentul online

Ușa noului tău apartament este deschisă. Tot ce trebuie să faci e să programezi o vizită, iar Consultantul tău Personal VivaCity te va contacta prin videoconferință din unul dintre apartamentele noastre de vânzare din Cluj, unde vei descoperi toate detaliile și finisajele oferite de Vivacity.

Te vei putea plimba prin livingul tău, fiind însoțit de consultantul tău personal. Acesta te va ghida în acest tur virtual al apartamentului unde vei putea vizita terasa, vei observa calitatea mobilierului și vei putea testa dotările apartamentului. Acest tur este oferit exclusiv de VIVACITY.

Servicii

Descoperă toate serviciile oferite de Vivacity  care îți vor permite să te bucuri și mai mult de calitatea și exclusivitatea noilor apartamente de vânzare în Cluj.

Sună la 0725.937.712 sau lasă-ne datele tale și te contactăm noi în cel mai scurt timp.

Whatsapp