Cluj-Napoca: cele mai căutate apartamente de vânzare, pentru tineri

Apartamente de vanzare tineretului 

Vrei să știi care sunt apartamentele de vânzare care au cel mai mare succes în rândul tinerilor din România? În continuare, vei afla care sunt acele caracteristici care prezintă cel mai mare interes pentru investitori dar și pentru familii, atât când vine vorba de cumpărarea unui apartament în Cluj, cât și în alte orașe din țară.

Vezi mai multe articole despre
Apartamente

Ce apreciază tinerii atunci când cumpără sau închiriază un apartament?

Cu siguranță, vârsta cumpărătorului este un factor cheie atunci când vine vorba despre apartamente de vânzare în Cluj sau în alte orașe atractive din țara noastră. Cuplurile de peste 50 de ani, caută liniștea și confortul mai presus de orice. Persoanele de peste 60 de ani au nevoie de servicii de asistenţă pentru cetățeni, cât mai aproape de ei, pentru a le face viața mai ușoară.

Când vine vorba însă de nevoile tinerilor români, acestea sunt diferite. Și influențează și ele deciziile lor când vine vorba de căutarea unor apartamente de vânzare. Inevitabil, aceștia vor căuta apartamente pentru tineri.

Apartamente de vanzare tineretului 

Designul interior contează pentru ca un apartament să fie modern și primitor

Un apartament este mult mai mult decât un spațiu personal situat între patru pereți, mai ales pentru tineri. Este intimitate, este acasă, este un cămin. Astfel, pentru ca proprietarul sau chiriașul să se simtă ca acasă, e necesar ca locuința să ofere, pe lângă altele, și căldură emoțională. Cum reușești acest lucru? Foarte simplu: aranjând casa exact așa cum își dorește cel care va locui acolo.

Din fericire, astăzi există dezvoltatori imobiliari precum VIVACITY care te ajuta să transformi în realitate apartamentul la care ai visat mereu. Acesta poate fi mult mai primitor, chiar din primul moment.

Tot ce trebuie tu să faci e să contactezi echipa de design interior, să alegi materialele și electrocasnicele. De restul ne vom ocupa noi, iar ție îți va rămâne doar să te muți liniștit în apartamentul din Cluj-Napoca la care ai visat mereu.

 

Confort și siguranță

Alți factori importanți pentru tinerii români, atunci când aleg o ofertă imobiliară, sunt confortul și siguranța.

Este mult mai ușor să te simți liber și fericit atunci când te simți confortabil și protejat. Aici intervine tehnologia. Sistemele de securitate inteligente, cum ar fi interfoanele video, care îți permit să vezi și să verifici cine bate la ușa ta, îți pot aduce liniștea binemeritată . Îți pot oferi siguranța că apartamentul tău e castelul tău. Doar al tău.

Iar tehnologia e la fel de importantă atât pentru confort, cât şi pentru siguranță. În ceea ce privește acest aspect, tinerii sunt de departe cei mai pretențioși. Televizoarele de mari dimensiuni, sistemele audio și video sau sistemele preinstalate de aer condiționat pot să fie exact medicamentul prescris de doctor după o zi grea și stresantă. Mai ales în aceste vremuri, în care petrecem mai mult timp ca oricând în casă, e foarte important ca nevoile noastre legate de confort să fie îndeplinite.

Apartamente de vanzare tineretului 

Prețuri bune fără să plătești un leu în plus

Cumpărătorii de locuințe care caută apartamente de vânzare pentru tineri știu foarte bine ce vor și sunt obișnuiți să recunoască o oportunitate imobiliară atunci când o văd.

Aceștia sunt obișnuiți să încerce gratuit platformele video de streaming sau serviciile web, înainte de a efectua orice plată, pentru a vedea dacă merită. Sau să aibă un abonament de transport care să facă fiecare călătorie mai ieftină. Sau să plătească strict pentru GB consumați pe telefonul mobil.

VIVACITY6 este făcut pentru tineri. Acesta dispune de numeroase echipamente și spații comune exclusiviste, bine dotate și capabile să răspundă tuturor nevoilor celor care le folosesc. Mai mult, costul acestora este unul redus, ca urmare a taxelor de administrare reduse, un rezultat al sistemului de plată stabilit exact cu gândul la cei care doresc să limiteze costurile adiționale. Astfel, taxele de administrare de bază sunt reduse deoarece alte servicii, precum facilitățile de sport, sunt plătite doar în funcție de utilizare.

Astfel, tinerii pot locui într-un ansamblu rezidențial spectaculos fără a fi nevoie să plătească pentru serviciile pe care alții doresc să le folosească. Sau pot alege să plătească doar pentru acele servicii importante pentru ei.

Apartamente de vanzare tineretului 

All inclusive, ca în stațiuni

De ce să te stresezi pentru parcare, să cauți o piscină sau o sală de sport, dacă poți avea totul acasă? Așa gândesc mulți tineri români care caută apartamente de vânzare și au mare dreptate. VIVACITY Residence Gheorgheni a anticipat nevoile lor și le pune astfel la dispoziție în cadrul ansamblului rezidențial:

  • Loc de parcare inclus în preț
  • Terase mari (de la 14 m2)
  • Piscină (modernă, acoperită şi încălzită)
  • Sală de sport
  • Teren de baschet
  • Teren de squash
  • Teren de tenis
  • Etc.

Dacă vrei totul, poți avea totul. Cu VIVACITY Residence Gheorgheni!

Sună la 0725.937.712 sau lasă-ne datele tale și te contactăm noi în cel mai scurt timp.

Whatsapp