De ce are nevoie apartamentul tău modern de această piscină?

apartament modern cu piscina

După toate măsurile dure de izolare venite ca urmare a pandemiei, a avea acces la o terasă sau la o piscină a devenit aur curat, poate cel mai important atu al apartamentelor din întreaga lume. Avantajele oferite de o piscină, mai ales de o piscină încălzită, sunt numeroase și te pot face să iei foarte ușor decizia de a cumpăra un apartament.

Vezi mai multe articole despre
Apartamente

Da, știm că, pentru mulți, decizia de a cumpăra un apartament este una importantă. E un pas important iar cheia este dezvoltarea unei relații bazate pe încredere cu dezvoltatorul imobiliar. La VIVACITY Residence Gheorgheni, aceasta este misiunea noastră. Ne-am propus așadar să te răsplătim pentru încrederea acordată, oferindu-ți servicii și facilități extraordinare.

Piscina încălzită este, bineînțeles, una dintre cele mai importante facilități pe care le oferim. Și, așa cum am spus, aceasta vine cu nenumărate avantaje pentru apartamentele moderne. Care sunt acestea? În lista următoare vom enumera toate avantajele cumpărării unui apartament cu piscină comună într-un cartier rezidențial din Cluj:

1. Cu o piscină, îți poți transforma apartamentul într-unul de lux

Poate că ți-ai dorit toată viața să trăiești la casă. Din păcate, însă, în acest moment este destul de dificil să găsești o casă individuală în oraș, puţine dintre ele au piscină.

La VIVACITY Residence Gheorgheni, însă, avem soluția pentru aceste probleme. Cu noi, vei avea parte de un apartament modern, într-o zonă excelentă, aproape de școli, universități, centre comerciale, parcuri și baze sportive, dar și de o piscină. Toate aceste beneficii vor duce inevitabil la creșterea valorii proprietății tale, pe termen scurt, mediu și lung, și vor transforma apartamentul tău într-unul de lux.

apartament modern cu piscina

2. Piscină în fiecare zi a anului

Dacă îți place să înoți, dacă îți place să te relaxezi în apă sau doar să faci mișcare, o piscină e soluția perfectă. Iar partea cea mai bună e că vei avea acces la ea 365 de zile pe an. O vei putea folosi iarna, o vei putea folosi vara, înainte de a merge la muncă sau după. O vei putea folosi când vei dori tu, fără să pierzi din timpul tău.  Asta pentru că piscina este situată chiar în interiorul ansamblului rezidențial.

Caută acum care dintre apartamentele noastre moderne din Cluj-Napoca ți se potrivește cel mai bine și sună-ne. Fie că alegi o garsonieră sau un apartament de două camere, dacă îți dorești acest lucru, la piscină vei avea acces.

3. Acces controlat

În cadrul ansamblului rezidențial privat, toate locuințele au un sistem de siguranță care le protejează întotdeauna împotriva oricărui eveniment sau incident neprevăzut. Spațiile comune au accesul controlat, ceea ce reprezintă o valoare în plus atunci când stai relaxat, citind o carte, sau când te joci cu copiii în piscină.

 

4. Reducerea costurile de întreținere

Uită de costurile imense cu firmele care se ocupă de întreținerea piscinei, pentru a controla nivelul de clor și pentru a menține apa curată. Fiind vorba de un spațiu comun, costurile sunt reduse, deoarece toți locatarii care o vor folosi vor contribui la întreținerea sa.

Asociația de proprietari se ocupă de găsirea unui furnizor pentru acest serviciu, tu trebuie doar să te preocupi de scufundare și de relaxare în apă.

Apartamente de vanzare Cluj

5. Un plus pentru telemuncă

Telemunca a dat naștere unei noi lumi. Acum putem să lucrăm și de acasă. Și, dacă putem să lucrăm de acasă, putem să ne și relaxăm în timpul pauzei. Unde te poţi relaxa mai bine ca la piscină? O tură sau două, apoi înapoi la muncă, plin de energie.

Cine se mai poate lăuda că are birou cu piscină?

apartament modern cu piscina

6. Îți vei face prieteni noi

Piscina e de departe cel mai bun loc pentru a cunoaște oameni noi și pentru a-ți face prieteni noi. Relaxându-te împreună cu ceilalți locatari vei ajunge să îi cunoști mai bine și să dezvolți relații mai puternice. A avea o relație bună cu vecinii ajută întotdeauna, mai ales atunci când tocmai te-ai mutat.

În plus, dacă ai copii, aceștia vor putea, de asemenea, să cunoască alți copii din cadrul ansamblului rezidențial și să se împrietenească cu ei. Mutarea va fi astfel mult mai ușoară pentru cei mici.

Dacă te-am convins și crezi că trebuie neapărat ca viitoarea ta locuință să fie echipată cu o piscină încălzită, vino să vezi unul dintre apartamentele noastre moderne. Contactează biroul nostru de vânzări sau fă o rezervare pentru un tur virtual cu unul dintre consultanţii noștri personali, pentru a vedea tot ceea ce îți oferă VIVACITY Residence Gheorgheni.

Sună la 0725.937.712 sau lasă-ne datele tale și te contactăm noi în cel mai scurt timp.

Whatsapp