Alege să locuiești în cele mai bune apartamente din Cluj

Profită de ocazia vieții tale! Poți alege unul din cele 119 apartamente exclusiviste, cu parcare subterană, în Cluj-Napoca, într-un ansamblu rezidențial privat, situat în cea mai bună zonă a orașului. Bucură-te de facilitățile deosebite pe care ți le punem la dispoziție. Parcare, acces controlat, grădini, lac privat și multe altele, totul cu taxe de administrare reduse și acces opțional la piscina încălzită, la sala de sport și la terenurile de sport din ansamblu.

Profită acum de ofertă și alege unul din apartamentele noastre, disponibile acum în Cluj!

Găsește-ți noul apartament cu 2 sau 3 camere

Vizitați online
Apartamente de vanzare Cluj

Cunoaște-ți apartamentul online

Ușa noului tău apartament este deschisă. Tot ce trebuie să faci e să programezi o vizită, iar Consultantul tău Personal VivaCity te va contacta prin videoconferință din unul dintre apartamentele noastre de vânzare din Cluj, unde vei descoperi toate detaliile și finisajele oferite de Vivacity.

Vei putea să te plimbi prin livingul tău, însoțit de Consultantul tău Vivacity, care te va ghida în acest tur virtual al apartamentului. Vei putea verifica calitatea mobilierului, vei vedea terasa, vei putea porni robinetele și vei putea testa totul, prin turul live, exclusiv, oferit de Vivacity.

Servicii

Ne ocupăm de toate pentru tine

Sună la 0725.937.712 sau lasă-ne datele tale și te contactăm noi în cel mai scurt timp.

Whatsapp