Locuințe în oraș: tipuri de locuințe special create pentru familii

tipuri de case

Te gândești să-ți schimbi apartamentul pentru că familia ta s-a mărit? Află ce tipuri de locuințe sunt în Cluj și de ce ai tu nevoie ca să trăiești confortabil împreună cu familia ta.

Vezi mai multe articole despre
Apartamente
Apartamente de vanzare Cluj

Locuințe de vânzare în Cluj pentru familii

Să plantezi un copac, să scrii o carte și să faci un copil. Se spune că acestea sunt cele trei lucruri pe care trebuie să le faci în viață pentru a fi fericit. Sau cel puțin, pentru a putea să le bifezi pe lista obiectivelor bune. Ultimul dintre cele trei, întemeierea unei familii, este una dintre cele mai minunate experiențe pe care să le trăiești alături de jumătatea ta. Pentru ca experiența să fie cât mai bună, ce ar fi să o trăiești într-o locuință modernă, înconjurată de peisaje verzi, în unul din cartierele cele mai liniștite din Cluj-Napoca?

Îți vom arăta de ce ar trebui să alegi unul dintre apartamentele noastre. Fiind vorba despre un ansamblu rezidențial privat, acesta este de departe cea mai bună soluție pentru tine și familia ta.

Apartamente cu 2 camere: liniște și siguranță

Familiile vor spune mereu că liniștea este ceea ce le preocupă cel mai mult atunci când își aleg locuința. Din acest motiv, la VIVACITY Residence Gheorgheni te ajutăm pe tine și pe cei dragi ție să vă bucurați de un confort sporit; unul dintre cele mai importante.

Este adevărat că a fi liniștit în orice zonă a locuinței înseamnă de asemenea a avea posibilitatea de a te simți confortabil în fiecare dintre încăperi. Un apartament cu 2 camere este opțiunea perfectă pentru a începe o aventură împreună cu jumătatea ta și cu copiii. Dormitoare spațioase, bucătăria complet utilată, băi complete, living mare, terasă și loc de parcare incluse.

Descoperă mai multe lucruri despre aceste tipuri de locuințe pe care ți le punem la dispoziție în de un confort sporit; unul dintre cele mai importante. Merită să pariezi pe acest proiect imobiliar.

apartamente de vanzare in cluj in rate
tipuri de case de vanzare in cluj
tipuri de case de vanzare in cluj

Spații verzi pentru copii

Poate ai visat să ai o casă la țară, undeva în Jud. Cluj. Ei bine, apartamentele noastre sunt situate în cartierul Gheorgheni, unul dintre cele mai bune cartiere din Cluj-Napoca. Acesta include numeroase  zone verzi la doar câteva minute distanță. Așadar, o să te poți juca cu copiii sau să ieși la picnic în familie oricând.

România este considerată o țară plină de natură și de bogăție forestieră. Îți poți imagina avantajul de a avea o locuință confortabilă și de a trăi într-un cadru geografic natural fabulos la doar câțiva pași? Toate acestea adaugă valoare locuinței tale.

Dacă acest aspect te interesează mai puțin, vei putea să te plimbi printre copaci, admirând un peisaj fabulos și profitând de tot ceea ce are de oferit cartierul Gheorgheni.

Servicii de bază foarte aproape de tine

Iar Gheorgheni chiar are foarte multe de oferit. Ai nevoie să faci cumpărături? Poți merge pe jos, până la unul din magazinele sau centrele comerciale din zonă. Ai nevoie de o școală bună aproape de casă? O ai deja. Gheorgheni îți oferă foarte multe, fără ca tu să fii nevoit să scoți mașina din parcare. Acesta este un lux pe care puţini și-l permit. Locuind în VIVACITY Residence Gheorgheni, vei avea totul la îndemână.

Ansamblul nostru rezidențial dispune de toate serviciile de bază pentru întreaga familie. Pentru restul există supermarketuri, farmacii, bancomate, școli și grădinițe, centre medicale și o serie de alte servicii esențiale, toate foarte aproape, în Unul dintre cele mai bune.

Când vei vedea cât de mult ai economisit, deoarece ai totul la îndemână, vei fi încântat că ai ales VIVACITY Residence Gheorgheni.

Acces controlat în fiecare zi a anului

Pentru orice familie, siguranța este cel mai important aspect. Iar noi oferim siguranță! VIVACITY Residence Gheorgheni este un ansamblu rezidențial cu acces controlat în fiecare zi a anului. Știind că cei dragi ție sunt în siguranță, vei avea parte de foarte multă liniște.

Personalul care se ocupă și gestionează siguranța fiecărei locuințe din ansamblul rezidențial cunoaște toate protocoalele create pentru a acționa în eventualitatea unor incidente sau a unor altercații. La VIVACITY Residence Gheorgheni oferim acest serviciu de securitate pentru a garanta protecția bunurilor și liniștea pentru întreaga comunitate de locatari.

tipuri de case de vanzare in cluj

Dacă nu v-am convins explicându-vă de ce unul dintre apartamentele noastre este destinat să fie casa viselor voastre, mai bine verificați-o singură. Solicitați-ne mai multe informații și vă vom suna pentru a aranja o vizită virtuală la una dintre casele noastre de spectacol. Puteți, de asemenea, să descoperiți fiecare colț al comunității noastre până când este timpul să o vedeți cu ochii voștri.

Mai rămâne mai puțin pentru tine și familia ta pentru a începe viața la care ai visat dintotdeauna într-unul dintre cele mai liniștite complexe de locuințe din Cluj-Napoca.

 

Sună la 0725.937.712 sau lasă-ne datele tale și te contactăm noi în cel mai scurt timp.

Whatsapp