Magia Clujului prin apartamentele sale

tipuri de case de vanzare in cluj

Cluj-Napoca este un oraș plin de farmec, iar farmecul său se vede foarte bine și în apartamentele pe care le oferă. Fă acum un tur virtual de eliminat celor mai bune apartamente de vânzare în Cluj pentru persoane fizice și uită de pandemie. Pandemia nu are de ce să oprească planurile tale de viitor.

Vezi mai multe articole despre
Cluj-Napoca
apartamente de vanzare in cluj in rate

Apartamentele noastre de vânzare în Gheorgheni, Cluj-Napoca

Suntem convinşi că avem dreptate  atunci când spunem că orașul Cluj este unul din cele mai frumoase orașe din estul Europei. Un oraș cochet, plin de activități culturale și tineri, care are onoarea de a găzdui cea mai prestigioasă universitate din România.

Unul dintre lucrurile pe care ar trebui să le ai în vedere, dacă ești în căutarea unei locuințe în Cluj-Napoca, este că acest oraș are o viață universitară foarte intensă. Este o destinație foarte importantă pentru studenții Erasmus din toată Europa, iar unul din motivele pentru acest lucru e faptul că este încă posibil să găsești un apartament de vânzare în centrul Clujului la prețuri rezonabile.

Asta deoarece piața imobiliară din oraș este în continuă creștere, cu mulți dezvoltatori ridicând clădiri de apartamente în numeroase zone. Recent, au apărut clădiri cu apartamente de vânzare în Gheorgheni, De sus în jos: unul dintre cel mai bun. Acesta oferă tot ceea ce ți-ai putea dori de la un cartier în care să locuiești singur sau cu familia. Centre comerciale, școli, locuri de joacă și o multitudine de spații verzi care fac din fiecare plimbare o excursie de neuitat. Acestea sunt lucrurile pe care le găsești în Gheorgheni, Cluj-Napoca.

Câte apartamente de vânzare sunt astăzi în Cluj?

În prezent, Cluj-Napoca este unul din epicentrele sectorului imobiliar din România. Aici poți găsi locuințe cu un stil exclusivist și care să îţi atragă atenţia. Fără a fi lipsiți de modestie, considerăm că unele dintre cele mai bune apartamente sunt la VIVACITY Residence Gheorgheni. Aici îți poți trăi visul transilvănean, bucurându-te de exclusivitatea unui ansamblu rezidențial privat cu lac, piscină încălzită, pază 24/7 și multe alte beneficii.

Ca să răspundem însă la întrebare, trebuie să spunem că, în acest moment, există sute de apartamente cu până la 3 dormitoare în Cluj-Napoca. Le poți vizita virtual, pe mai multe site-uri de imobiliare, însă e important ca, înainte de a începe căutarea, să stabilești ce e important pentru tine: numărul de camere, suprafața în mp, zona orașului și facilitățile oferite, precum o piscină sau loc de parcare. Doar așa vei putea identifica cel mai bun apartament pentru tine.

un apartament potrivit nevoilor tale. Dacă ceea ce căutați este o clădire cu apartamente în unul dintre cele mai bune cartiere, un ansamblu rezidențial privat, VIVACITY Residence Gheorgheni este răspunsul.

Ansamblul nostru rezidențial este complet închis, cu acces restricționat, în care se poate intra doar cu o cartelă de acces și în care totul este gândit astfel încât ca tu să te poți bucura de liniște și intimitate maximă împreună cu familia ta. Avem apartamente cu până la 3 camere, pe care le putem amenaja exact cum îți dorești tu, ca să îți livrăm o locuință adaptată perfect pentru nevoile tale încă din prima zi.

Viața universitară, înconjurată de monumente

La fiecare colț al orașului Cluj-Napoca poți găsi câte un monument, multe dintre ele cu influență vestică și, mai presus de toate, cu multă viață. Cu siguranţă, este un loc cu o multitudine de atracții, care să te țină mereu în priză, cu noutăți care te vor încânta și te vor face să simți că îți trăiești viața. Tot ce trebuie să faci e să te muți aici. Iar partea cea mai bună e că există multe apartamente de vânzare în Cluj.

Tu mai trebuie doar să îl alegi pe cel care ți se potrivește cel mai bine. Fă acest pas, treci peste acest hop și bucură-te de ceea ce acest oraș îți poate oferi. Odată stabilit la casa ta, vei putea liniștit să îți planifici viața. Vrei să călătorești prin frumoasa Transilvanie? O poți face. Clujul e inima sa. Vrei un loc bun de muncă? Îl găsești în Cluj. Vrei distracție sau relaxare? Ai parte și de acestea în acest minunat oraș. Așa că, poate vrei să te gândești serios la căutarea unei locuințe în care să te stabilești. Noi te putem ajuta în această privință. Contactază-ne!

apartamente de vanzare in cluj in rate
apartamente de vanzare in cluj in rate

O ofertă imobiliară bogată de apartamente de vânzare în Cluj

Cluj-Napoca este plin de viață, iar acest lucru se vede cel mai bine în noile clădiri de apartamente pentru tineri și familii. Oferta de locuințe de închiriat este destul de interesantă, dar prețurile existente în prezent în noile clădiri rezidențiale, din noile zone ale orașului, fac ca oferta de apartamente de vânzare din Cluj să fie mult mai bună.

Un bun exemplu în acest sens este VIVACITY Residence Gheorgheni, o propunere exclusivă la prețuri atractive, care are:

  • Lac privat interior
  • Locuri de joacă pentru copii
  • Piscină acoperită
  • Terenuri de sport
  • Parcare
  • Supraveghere și acces cu cartelă
  • Facilități de finanțare prin Banca Transilvania
  • Consultanță personalizată

Dacă eşti în căutarea unei locuințe, te invităm să arunci o privire la apartamentele noastre, situate în Gheorgheni, unul dintre cele mai bune cartiere cartier din Cluj. Descoperă magia unui mare oraș, Cluj-Napoca, din inima acestei fantastice regiuni din România, Transilvania.

Sună la 0725.937.712 sau lasă-ne datele tale și te contactăm noi în cel mai scurt timp.

Whatsapp