Beneficiile de a avea locuri de joacă în apropierea casei tale

Nevoile şi motivaţiile clienţilor noştri au pus bazele construirii în VIVACITY Residence Gheorgheni a unor zone specifice creării ambientului necesar practicării sporturilor, bucurându-se în acelaşi timp de facilităţile necesare dezvoltării unei comunităţi sănătoase.

Vezi mai multe articole despre
Stil de viață

Personajele principale ale ansamblului sunt reprezentate de membrii familiilor lor, astfel am început cu nevoile adulţilor, dar mai ales cu ale copiilor lor,  de a face mişcare în confort şi siguranţă, în proximitatea familiei, fără a se simţi oboseala generată de trafic şi unde mai adăugăm şi cheltuielile suplimentare.

În inima ansamblului am construit un loc destinat lor, copiilor. Localizarea a fost gândită tocmai pentru a-i proteja de trafic intens şi de consecinţele acestuia , creând un mediu plin de siguranţă, ce oferă încredere adulţilor, ce construiesc zilnic încrederea propriilor copii.  Am îngrădit zonele sportive cu vegetaţie, astfel încât cei mici să se bucure de un mediu lipsit de noxele emanate de autovehicule, ce determină în principal formarea de astm bronşic, boli respiratorii, dar lista poate continua.

Locurile de joacă sunt construite cu nivele diferite de dificultate. Zonele sportive şi de dezvoltare motrică din ansamblul VIVACITY Residence Gheorgheni le oferă celor mici din comunitatea noastră locul ideal pentru antrenament, provocări şi viaţă socială.

Beneficiile pentru sănătate şi practicarea sporturilor la copii

Mai sănătoşi

Practicarea unui sport este foarte importantă pentru o creştere armonioasă, îmbunătăţind sănătatea fizică şi psihică. Sportul consolidează scheletul, fortifică inima şi plămânii, ajutând copilul să-şi coordoneze mişcările corpului, prevenind riscul apariţiei obezităţii infantile şi a unor boli metabolice.

Mai sociabili

Prin sport, copilul tau va fi mai sociabil învăţând munca în echipă, disciplinându-se, exersând  răbdarea, concentrarea şi încrederea în sinele propriu. Astfel sportul dezvoltă caractere frumoase, spiritul de echipă şi competiţie. Deprinderea de a face mişcare în mod organizat şi susţinut trebuie să fie o componentă importantă a acestui proces de formare.

Mai relaxaţi

Endorfinele sunt eliberate în timpul sportului şi contribuie la starea de bine a tuturor, dar mai ales a copiilor. Ei sunt cei mai expuşi programelor şcolare încărcate şi a orelor prelungite în faţa ecranelor în mişcare, astfel copii au nevoie de stimularea endorfinelor necesare stării de bine, evitând astfel tulburări de comportament, atitudine şi chiar a depresiei.

 

Sună la 0725.937.712 sau lasă-ne datele tale și te contactăm noi în cel mai scurt timp.

Whatsapp