Închirieri în Cluj: tot ce trebuie să știi

Apartamente de vanzare Cluj

Te gândești să închiriezi o locuință în Cluj sau un apartament pe care să-l împarți cu colegii de facultate, cu jumătatea ta sau cu familia? Îți spunem tot ce trebuie să știi. Vezi mai multe articole despre

Vezi mai multe articole despre
Compania Imobiliară

Apartament de închiriat în Cluj: o alternativă excelentă atunci când cauți economii și flexibilitate

Dacă intenționezi să închiriezi un imobil în Cluj-Napoca, în Centru, la periferia orașului sau într-una din acele zone noi care sunt atât de la modă și care pot fi interesante, cu siguranță primul lucru pe care ar trebui să-l faci este să cântărești avantajele și dezavantajele chiriei în Cluj, în comparație cu posibilitatea de a cumpăra un apartament sau o casă.

Haide așadar să analizăm mp cu mp care sunt principalele avantaje (și dezavantaje) ale închirierii viitorului tău apartament în Cluj-Napoca.

Inchiriere in cluj
Inchiriere in cluj

Avantajele închirierii unei locuințe în Cluj

  • Mai puține demersuri și documente decât în cazul cumpărării unei locuințe în zonă.
  • Poți locui în cartierele în care ţi-ai dorit mereu să cumperi o locuință.
  • Flexibilitate: necesitatea de a obţine un credit ipotecar şi respectarea condițiilor pe termen lung.
  • Cheltuieli mai mici decât în cazul cumpărării unei locuințe, indiferent dacă este nou construită sau este veche.
  • Te poți muta fără să ai o sumă mare de bani economisiți.

Unele dezavantaje ale chiriei în Cluj-Napoca

  • Cererea mare de chirii în Cluj-Napoca  poate duce la creșterea prețurilor.
  • Șederea ta în locuință poate fi limitată de durata contractului și, pe termen lung, acest lucru te poate împiedica să-ți faci planuri.
  • Limitări la adaptarea locuinței: personalizarea unei locuințe închiriate se poate face cu acceptul proprietarului, deci nu ai libertatea de care te bucuri atunci când ești proprietarul imobilului.
Inchiriere in cluj

Închirieri în Cluj-Napoca – OLX și alte platforme

OK. Înțelegem că te pasionează OLX și că îl folosești pentru a găsi tot felul de articole second-hand și, în aceeaşi măsură, apartamente în care poți locui pentru o anumită perioadă de timp.

Îți recomandăm însă să cauți și alternative, deoarece în prezent există numeroase site-uri profesioniste de imobiliare, care pot răspunde mult mai bine la toate acele căutări pe care le repeți fără încetare în bara motorului de căutare.

Poate te-ai săturat să tot tastezi:

  • „Chirie Cluj-Napoca”
  • „Chirie garsonieră Cluj-Napoca”
  • „Chirie Cluj-Napoca 2 camere”
  • „Chirie Cluj-Napoca OLX”
  • „Chirie Cluj-Napoca Centru”

Dacă da, e momentul să folosești și alte platforme sau să folosești alte aplicații mobile care îți permit să-ți lărgești orizonturile și să-ți dai seama cum dorești cu adevărat să trăiești în următorii 25 de ani?

 

Apartamente de vanzare tineretului 

Fără a intra în detalii, VIVACITY îți oferă posibilitatea de a cumpăra locuințe cu o rată lunară destul de similară cu chiria din zonele tale preferate din Cluj-Napoca.

Mai vrei să rămâi în chirie chiar dacă poți avea un apartament exclusivist, într-un ansamblu rezidențial privat, cu pază şi cu piscină interioară?

Dar trebuie să spunem că opțiunile tale sunt nelimitate. Poţi cumpăra un apartament pentru a locui sau pentru a-l închiria mai departe. Un apartament în ansamblul nostru rezidențial este o investiție sigură, profitabilă atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Iar partea cea mai bună e că noi de ocupăm de tot.

VIVACITY Residence Gheorgheni se poate ocupa de toate formalitățile care țin de închirierea noului tău apartament. Astfel, tu te poţi bucura de investiţia făcută. Îți rămâne doar să te relaxezi și să primești banii din chirie.

Modern, inteligent și profitabil. Acesta este VIVACITY Residence Gheorgheni. Ansamblul nostru rezidențial a fost construit ca să îți facă ție viața mai ușoară. Mai are rost să aștepți? Poți decide chiar acum ca VIVACITY Residence Gheorghenisă devină parte din viața ta.

Continuă să descoperi oportunități de viață și de investiții în Cluj-Napoca în următoarea noastră postare. Pe curând.

Sună la 0725.937.712 sau lasă-ne datele tale și te contactăm noi în cel mai scurt timp.

Whatsapp