Eşti în căutarea unei locuinţe în Cluj?

Case cu stil România

Cauți o locuință originală din toate punctele de vedere? Te ajutăm noi să o descoperi. Compară prețurile imobilelor din Cluj-Napoca și din alte orașe fermecătoare ale României, pentru a identifica locul perfect pentru tine, unde să trăiești viața pe care ți-o dorești.

Vezi mai multe articole despre
Apartamente

Dacă ești în căutarea unei locuințe în Cluj-Napoca care să îţi îndeplinească aşteptările, tocmai ai găsit-o. VIVACITY Residence Gheorgheni 6 îți transformă visul în realitate. Bucură-te chiar acum de exclusivitatea oferită de un ansamblu rezidențial special, privat, cu propriul său lac, piscină încălzită și pază 24/7.

Eşti în căutarea unei locuinţe în Cluj?

Ai obosit să cauți apartamente pe OLX? Apartamentul la care visezi este chiar aici, într-unul dintre cele mai diverse orașe ale României, orașul cu cel mai modern stil de viață din întreaga Transilvanie: Cluj-Napoca.

Sigur, te poți mulțumi cu o plimbare prin oraș sau cu navigarea pe diferite site-uri imobiliare, pentru a cunoaște bogata ofertă imobiliară a Clujului, însă noi îți facem o ofertă mult mai bună.

Cluj-Napoca oferă multe de văzut, de descoperit și de experimentat. Așa că vino alături de noi, pe acest blog imobiliar despre stilul de viață clujean, ca să ne plimbăm împreună și să trăim experiența minunată pe care ți-o oferă viața în inima Transilvaniei. Descoperă acum locuinţele pe care noi ți le punem la dispoziție, locuințe cu piscină şi loc de parcare, cu facilităţi multiple și pază 24/7.

 

Case cu stil România

O mare rețea imobiliară din Cluj

Cu ce se deosebește Cluj-Napoca de cele mai multe localități din România sau chiar din restul Europei? Răspunsul este unul singur: puternica dezvoltare a imobilelor din Cluj, imobile construite atât pentru familii, cât și pentru investitori.

De-a lungul istoriei sale de aproape 2000 de ani, Clujul a cunoscut numeroase transformări. Pe străzile sale, cultura vestică se amestecă cu cea românească, oferind un stil de viață unic și bogat. Mai mult, în ultimii ani, acest spirit al transformării a dat naștere unui boom rezidențial, care la rândul său a adus o ofertă imobiliară extraordinară în Cluj.

Doar aici găsești apartamente de toate dimensiunile, pentru toate gusturile. Un caz interesant este cel al anunțurilor imobiliare din Cluj publicate în Piața de la A la Z. Poți petrece o zi întreagă pe această publicație, căutând oferte interesante de apartamente și case pentru toate buzunarele. Da, există de toate, pentru toți.

Iar oamenii profită. De ce fac acest lucru?! E ușor de înțeles de ce toate familiile tinere caută acum locuințe exclusiviste în ansambluri rezidențiale private, la prețuri cu adevărat competitive.

Case cu stil România

Prețul imobilelor din Cluj

Știm cât de important este prețul unei locuințe atunci când vorbim de cumpărare sau închiriere. Din fericire, oferta imobiliară din Cluj este atât de vastă și diversă încât este uşor să găsești locuințe de calitate la un cost foarte bun.

Vivacity vă aduce o nouă oportunitate, una cu 144 de apartamente cu până la 3 camere, într-una din cele mai înfloritoare zone ale orașului Cluj-Napoca. Prețurile pornesc de la 92.000 € iar beneficiile sunt numeroase și includ facilități și spații comune care sunt foarte greu de găsit altundeva.

Vorbim despre o oportunitate uriașă pentru cei care caută imobiliare în Cluj pentru persoane fizice, precum și pentru micii investitori care doresc să cumpere o proprietate în oraș și să obțină venituri din chirii.

Dacă te gândești să faci o asemenea investiție, să cumperi un apartament pentru a-l da în chirie, dar te îngrijorează partea administrativă a procesului, linişteşte-te. Uită de griji. Se ocupă Vivacity de toate demersurile legate de închiriere (contracte, asigurări, întreținere etc.), astfel încât tu să poți să te bucuri de veniturile obținute din închirierea apartamentului tău, lăsând în același timp pe seama profesioniștilor administrarea și folosind timpul tău prețios pentru tine și familia ta.

Rămâi alături de noi. În următorul articol, o să îți aducem și alte oportunități de a investi în tine și în Cluj.

Sună la 0725.937.712 sau lasă-ne datele tale și te contactăm noi în cel mai scurt timp.

Whatsapp