Vivacity Faza 6. Vândut 100%

119 apartamente cu 2 și 3 camere, te așteaptă în cea mai bună zonă din Cluj – Napoca. Printre beneficiile oferite se includ locurile de parcare, terasele, grădinile și multe altele. Mai mult, te poți bucura oricând de piscina încălzită, de sala de sport și de terenurile de sport din ansamblu.
Piscină Soare Garaj Parcuri Sală de gimnastică Zona pentru copii
Apartamente de vanzare Cluj
Str. Valeriu Bologa, nr.3, Cluj-Napoca
Suprafață de la 
41,53m
De la
92.000€
Locuințe
87
Predare
Decembrie 2021

Bucură-te acum de noua ta locuință din Cluj! VIVACITY Residence Gheorgheni te așteaptă cu cele mai bune apartamente de vânzare din Cluj. Aici vei găsi locuința perfectă pentru tine și familia ta. Poți alege între apartamente cu 2 sau 3 camere, pe care noi le predăm complet finisate. Printre amenajările pe care ți le oferim se regăsesc:

 • Pardoseli în întreaga locuință;
 • Plăci ceramice în baie și bucătărie;
 • Uși de interior din lemn;
 • Pereți zugrăviţi;
 • Tavane zugrăvite.

Noi îți aducem aproape casa viselor tale. Totul la VIVACITY Residence Gheorgheni, cel mai spectaculos ansamblu rezidențial din Cluj-Napoca, cu facilități la care foarte puțini au acces.

Îți predăm apartamentul finisat la cheie

Acasă înseamnă locuința ta și tot ceea ce te înconjoară. Pregătește-te să te bucuri de cele mai bune apartamente de vânzare din Cluj și de un spațiu unic, ideal pentru a locui în cuplu sau cu familia. Aici vei găsi 3 locuri de joacă pentru copii, grădiniță de renume, grădini și lac privat. Opțional, ai acces la piscină încălzită, sală de sport și terenuri de sport, excelente pentru a te relaxa sau pentru a elibera de stres.

Ansamblul include numeroase facilități bine îngrijite și adaptate nevoilor tuturor locuitorilor. Așadar, îndrăznește să îți dorești mai mult. Vino să locuiești chiar acum într-unul dintre apartamentele noastre finisate, exclusiviste, cu parcare, terasă generoasă și acces controlat. Toate acestea, însoțite de o taxă de administrare redusă, te ajută ca tu să trăiești viața pe care ți-o dorești.

Gheorgheni, cel mai atrăgător cartier rezidențial din Cluj, te așteaptă. Pregătește-te să te bucuri de tot ceea ce are de oferit: școli renumite, parcuri mari, pline de verdeață și animale, printre care și ariciul, mascota neoficială a cartierului, centre comerciale în care găsești absolut tot ce cauți și cele mai moderne facilități. Totul situat chiar în inima Clujului, la câteva minute de mijloacele de transport în comun care te pot conecta imediat cu restul orașului. Dacă vrei totul, Gheorgheni îți poate oferi totul!

Profită de ocazie și beneficiază de tot ceea ce îți pune la dispoziție a șasea și ultima clădire din cel mai emblematic proiect imobiliar din Cluj, cu cele mai bune apartamente de vânzare în acest moment.

 

Sună la 0725.937.712 sau lasă-ne datele tale și te contactăm noi în cel mai scurt timp.

Locuințe pentru o viață plină

Apartamente complet finisate

Dacă îți dorești un apartament finisat în care să te poți muta cât mai repede, VIVACITY Residence Gheorgheni este ansamblul rezidențial perfect pentru tine.

Terase spațioase

Profită de vremea bună și descoperă, împreună cu familia și prietenii, spațiul suplimentar pe care ți-l oferă terasa acoperită. Alege chiar tu ce vrei să faci cu el. Transformă-l într-un loc unde să iei masa, într-o zonă de relaxare sau într-un spațiu util pentru viața de zi cu zi.

Parcare inclusă

La VIVACITY Residence Gheorgheni, poți uita de stresul căutării unui loc de parcare. Odată cu cumpărarea unui apartament, vei beneficia de parcare subterană privată, pentru siguranța mașinii tale în fiecare zi și pentru liniștea ta.

Piscină încălzită și lac privat

După o zi grea la muncă, ce poate fi mai relaxant ca o baie în piscina încălzită din cadrul ansamblului nostru rezidențial. Iar dacă înotul te caracterizează mai puţin, te poți elibera de stresul zilnic cu o plimbare prin grădina privată. VIVACITY Residence Gheorgheni e aici pentru a-ți face viața mai ușoară.

Sală de sport și teren de sport

Sănătatea este mai importantă ca orice. Trebuie să ai grijă de sănătatea ta iar noi ne asigurăm că și poți să ai grijă de ea, făcând sport pe tot parcursul anului, în pavilionul principal, în aer liber şi pe terenurile de sport special amenajate pentru tine.

Alege noul tău apartament

Care dintre apartamentele VIVACITY Residence Gheorgheni 6 ți se potrivește cel mai bine? Uită-te la planurile apartamentelor și alege-l pe cel care te reprezintă cel mai bine. Cu siguranță, îți va fi de ușor să te hotărăști.

Tip Dorms. Băi Terasă Parcare Plat
A 1 1 Da Da
C 1 1 Da Da
I 2 2 Da Da
K 1 1 Da Da

Ai nevoie de mai multe informații?

Descarcă acum informațiile de care ai nevoie pentru a te muta în locuința la care ai visat mereu.

Gheorgheni

Cartierul Gheorgheni este cea mai bună zonă din Cluj-Napoca. Acesta dispune de mijloace de transport în comun, școli renumite și numeroase supermarketuri, oferindu-le locuitorilor săi toate serviciile de care au nevoie. Bucură-te și tu de unul dintre cele mai bune cartiere din România.

Gheorgheni
 • Grădiniță (2 min. pe jos)
 • Școală (6 min. cu mașina / 25 min. pe jos)
 • Universitate (12 min. pe jos)
 • Supermarket (5 min. pe jos)
 • Farmacie (6 min. pe jos)
 • Spital (12 min. cu mașina)
 • Centru medical (5 min. cu mașina / 19 min. pe jos)
 • Centru sportiv (10 min. pe jos)
 • Centru comercial IULIUS MALL (6 min. pe jos)
 • Bancă (8 min. pe jos)
 • Autobuz Liniile 24, 24B ( 5-10 min. pe jos)
 • Troleibuz 25 (5-10 min. pe jos)
 • Autogară (26 min. pe jos / 8 min. cu mașina)
 • Gara din Cluj-Napoca (18-20 min. cu mașina)
 • Aeroport (15 min. cu mașina)
 • Numeroase spații verzi, lacuri și locuri de joacă pentru copii
Whatsapp