Vivacity Faza 4. Vândut 100%

În Gheorgheni, cea mai bună zonă din Cluj Napoca, îți aducem 103 apartamente cu 2 și 3 camere, cu prețuri pornind de la 92.600 €. Câteva din beneficiile incluse: loc de parcare, terasă, grădini private și, opțional, acces la piscina încălzită, la sala și terenurile de sport.
Piscină Soare Garaj Sală de gimnastică Parcuri Zona pentru copii
Apartamente de vanzare Cluj
Str. Valeriu Bologa, nr.3, Cluj-Napoca
Suprafață de la 
42,07m
De la
92.600€
Locuințe
103
Predare
Imediată

Dacă ți-ai dorit să locuiești în Cluj, dacă ți-ai dorit un apartament nou și modern, într-un ansamblu rezidențial sigur pentru tine și familia ta, VIVACITY Residence Gheorgheni este soluția pe care o cauți. La noi găsești apartamente de vânzare în cea mai bună zonă a Clujului, cartierul Gheorgheni. Vei beneficia de apartamente complet finisate, într-un ansamblu care include spații comune și alte facilități la care cei mai mulți doar visează. Totul împreună cu costuri de administrare reduse. Contactează-ne acum, ca să afli mai multe!

A cumpăra un apartament la VIVACITY Residence Gheorgheni este o investiție în tine, este o investiție în calitatea vieții tale. VIVACITY Residence Gheorgheni înseamnă cel mai exclusivist ansamblu rezidențial din Cluj-Napoca. Apartamentele noastre complet finisate sunt situate în cartierul Gheorgheni, unul dintre cele mai bune cartiere din țară, unde centrele comerciale, unele dintre cele mai bune școli și grădinițe, bazele sportive și parcurile verzi sunt la doar câteva minute distanță.

Iar acesta este doar începutul. Celor care iubesc intimitatea, care caută siguranța, VIVACITY Residence Gheorgheni le pune la dispoziție spații de joacă pentru copii, piscină încălzită, sală de sport, terenuri de sport și grădini private și chiar un lac, totul chiar în interiorul ansamblului rezidențial.

Misiunea VIVACITY Residence Gheorgheni este de a construi apartamente care să se ridice la înălțimea așteptărilor clienților noștri. Toate apartamentele noastre oferă un grad ridicat de confort, datorită camerelor spațioase, finisajelor de calitate și teraselor mari. Toate aceste elemente adaugă valoare locuinței tale și cresc calitatea vieții tale.

Profită acum de această ocazie și cumpără unul dintre apartamentele VIVACITY Residence Gheorgheni. Poți face achiziția direct de la dezvoltator, fără alte costuri. Este o investiție în tine și în viitorul tău, o investiție pentru tine și pentru cei dragi ție.

 

Sună la 0725.937.712 sau lasă-ne datele tale și te contactăm noi în cel mai scurt timp.

Locuințe pentru o viață plină

Apartamente complet finisate

Dacă îți dorești un apartament finisat în care să te poți muta cât mai repede, VIVACITY Residence Gheorgheni este ansamblul rezidențial perfect pentru tine.

Terase spațioase

Profită de vremea bună și descoperă, împreună cu familia și prietenii, spațiul suplimentar pe care ți-l oferă terasa acoperită. Alege chiar tu ce vrei să faci cu el. Transformă-l într-un loc unde să iei masa, într-o zonă de relaxare sau într-un spațiu util pentru viața de zi cu zi.

Piscină încălzită și lac privat

După o zi grea la muncă, ce poate fi mai relaxant ca o baie în piscina încălzită din cadrul ansamblului nostru rezidențial. Iar dacă înotul te caracterizează mai puţin, te poți elibera de stresul zilnic cu o plimbare prin grădina privată. VIVACITY Residence Gheorgheni e aici pentru a-ți face viața mai ușoară.

Sală de sport și teren de sport

Sănătatea este mai importantă ca orice. Trebuie să ai grijă de sănătatea ta iar noi ne asigurăm că și poți să ai grijă de ea, făcând sport pe tot parcursul anului, în pavilionul principal, în aer liber şi pe terenurile de sport special amenajate pentru tine.

Parcare inclusă

La VIVACITY Residence Gheorgheni, poți uita de stresul căutării unui loc de parcare. Odată cu cumpărarea unui apartament, vei beneficia de parcare subterană privată, pentru siguranța mașinii tale în fiecare zi și pentru liniștea ta.

Gheorgheni

Cartierul Gheorgheni este cea mai bună zonă din Cluj-Napoca. Acesta dispune de mijloace de transport în comun, școli renumite și numeroase supermarketuri, oferindu-le locuitorilor săi toate serviciile de care au nevoie. Bucură-te și tu de unul dintre cele mai bune cartiere din România.

Gheorgheni
 • Grădiniță (2 min. pe jos)
 • Școală (6 min. cu mașina / 25 min. pe jos)
 • Universitate (12 min. pe jos)
 • Supermarket (5 min. pe jos)
 • Farmacie (6 min. pe jos)
 • Spital (12 min. cu mașina)
 • Centru medical (5 min. cu mașina / 19 min. pe jos)
 • Centru sportiv (10 min. pe jos)
 • Centru comercial IULIUS MALL (6 min. pe jos)
 • Bancă (8 min. pe jos)
 • Autobuz Liniile 24, 24B ( 5-10 min. pe jos)
 • Troleibuz 25 (5-10 min. pe jos)
 • Autogară (26 min. pe jos / 8 min. cu mașina)
 • Gara din Cluj-Napoca (18-20 min. cu mașina)
 • Aeroport (15 min. cu mașina)
 • Numeroase spații verzi, lacuri și locuri de joacă pentru copii

Programează-ți vizita Birou de vânzări

Sau sună-ne la 0725.937.712
Whatsapp