Salonul imobiliar Bucuresti: apartamente pipera

sib bucuresti pipera

Ne bucuram că am ajuns în momentul în care v-am putut prezenta noul nostru proiect de apartamente din Pipera în cadrul ediției de primăvară a Salonului Imobiliar Bucuresti, din perioada 26 și 28 aprilie. Această ediție ne-a facilitat întâlnirea cu clienții VIVACITY și unde am putut prezenta noul nostru proiect și să vă împărtăşim ideile pe care le-am adunat în edițiile anterioare bazate pe nevoile voastre. Anul acesta a fost momentul să le transformăm în realitate, iar toată echipă VIVACITY s-a bucurat de acest succes.

Vezi mai multe articole despre
Pipera
Salonului Imobiliar București Pipera

SIB 2024

Dacă nu ai putut participa, nu îţi face griji, deoarece îţi vom detalia experiența noastră în cele ce urmează:

Locația aleasă pentru celebrarea unuia dintre cele mai importante evenimente imobiliare din România a fost clădirea emblematică din centrul Bucureștiului, Palatul Parlamentului. Aici, la standul nostru v-am așteptat nerăbdători să descoperiți noile noastre apartamente de vânzare din Pipera, unul dintre cele mai bine conectate cartiere din nordul Bucureștiului.

În cadrul Salonului Imobiliar v-am prezentat unul dintre cele mai ambiţioase proiecte din Pipera, acesta dispunând de apartamente cu 2, 3 și 4 camere.

Mulți dintre vizitatorii standului nostru și-au rezervat deja noua lor locuința din VIVACITY Residence Pipera. Însă campania continuă și mai ai timp și tu să achiziţionezi locuinţa ta şi a familiei tale în cea mai bună zonă, Pipera.

De ce să alegi o locuinţă în Pipera?

Există multe motive pentru care cumpărarea unui apartament în Pipera poate fi o opțiune excelentă pentru cei care caută un stil de viață de calitate, securitate și oportunități de investiții. Vrei să le cunoşti?

Locație privilegiată. Pipera este cunoscută ca fiind una dintre cele mai exclusiviste și rapide zone de creștere din nordul Bucureștiului, România. Este situată în apropierea centrelor comerciale din nordul capitalei, cum ar fi Promenada Mall, Băneasa Mall sau Pipera Plaza; școli internaționale, grădiniţe, dealeri auto și multe alte facilități care fac din acesta un loc ideal pentru a trăi.

Calitatea vieții. Pipera oferă un mediu rezidenţial liniştit şi sigur, departe de agitaţia oraşului. In proximitate te bucuri de zone verzi ample, parcuri și spații în aer liber.

car free Pipera

Oportunități de investiții. Cererea de proprietăți în Pipera a crescut datorită dezvoltării sale continue și atractivității ca destinație rezidențială. Achiziţia unei locuinţe e mai mult decât o casă confortabilă, e și o investiție solidă care oferă rentabilitate în timp prin închiriere sau revânzare.

Infrastructură modernă. Acest nou proiect de apartamente este dotat cu facilități de înaltă calitate pentru a te face să te simți acasă.

Car free. În VIVACITY Residence Pipera suntem Car Free. Zone supraterane fără mașini, astfel încât tu şi familia ta să vă bucuraţi de odihnă şi siguranţă în zona în care locuiți.

Locuinţă sustenabilă. Pentru a obține cea mai înaltă eficiență energetică, fiecare apartament de 2, 3 și 4 camere are o circulație optimă a aerului, o distribuție uniformă a căldurii iar iluminatul natural este distribuit în întreaga locuinţă (din living până în dormitor) fac din proiectul VIVACITY Residence Pipera unul cu certificare verde.

Acum că știi care sunt beneficiile pe care VIVACITY ţi le oferă, trebuie să știi că, „Cererea de locuințe în România a crescut cu 3% în primul trimestru al acestui an, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, în timp ce oferta de locuinţe de vânzare a scăzut cu 7%, ceea ce ar putea pune presiune asupra preţurilor”, potrivit unui raport publicat recent de revista Forbes.

Astfel, considerăm că Salonul Imobiliar a fost o oportunitate unică pentru familiile sau cuplurile care se află în proces de achiziţie, închiriere sau investiție pe piața imobiliară din România. VIVACITY Residence Pipera este una dintre cele mai bune opțiuni, deoarece fiecare apartament de 2, 3 și 4 camere dispune de securitate și şi acces tehnologizat, spații verzi ample datorită conceptului car free și zone de joacă. Toate acestea, cu un design inovator și o distribuție inteligentă a locuințelor pentru a te bucura mai multă viață împreună cu cei dragi.

proiect de apartamente din Pipera

Ne-am simțit onorați să putem participa la Salonul imobiliar București unde am fost unul dintre principalii expozanți și sperăm să repetăm experienţa foarte curând. Sperăm să vă revedem curând.

Acum trebuie doar să faci parte din călătoria noastră imobiliară VIVACITY Residence Pipera! Daca ai nevoie de mai multe informaţii şi detalii despre achiziția unui apartament în Pipera, află mai multe pe site-ul nostru sau contactează-ne sunând la 0725.937.712.

Sună la 0725.937.712 sau lasă-ne datele tale și te contactăm noi în cel mai scurt timp.

Whatsapp