Ce grădiniță din Pipera aleg pentru copiii mei?

gradinita bucaresti pipera

Știm că pentru oricine are copii mici, de vârsta grădiniței, e foarte important să poată alege o grădiniță așa cum își dorește ca părinte, așa cum au nevoie copiii, și de asemenea să fie în vecinătatea casei (pentru că tuturor ne e antipatic statul în trafic, mai ales când avem copii mici, care vor să ajungă i-me-diat acasă de la grădiniță). Îți arătăm care vor fi cele mai apropiate grădinițe de noua ta casă din Pipera, Voluntari. Alegeți dintre cele mai bune gradinițe din Pipera.

Vezi mai multe articole despre
Pipera

Grădiniță Pipera

Toți părinții cu copii mici, de vârsta grădiniței, își doresc un centru educațional special pentru nevoile copiilor lor, o grădinița în proximitatea locuinței, economisind astfel timpul petrecut în trafic.

O grădiniță bună = educație, dezvoltare, socializare pentru copii + proximitate față de casă.

Pentru confortul tău, multe dintre aceste centre dispun de servicii precum program prelungit, summer school, tabere de vară, activități sportive și de dans. Dacă programul ales vi se potrivește, puteți opta pentru continuarea studiilor primare în cadrul aceluiași centru.

gradinita montessori pipera

Din momentul în care am început proiectarea locuințelor din VIVACITY Residence Pipera am ținut cont de nevoile familiilor ce urmează să se mute în Pipera și ne-a fost clar faptul că grădinița e o etapă importantă în dezvoltarea și socializarea copiilor. Un mediu corect, unde copilul tău să poată socializa și să se dezvolte armonios, un sprijin pentru el de a se integra într-o comunitate, un colectiv unde să se cunoască pe el însuși, descoperind lumea prin jocuri și activități de dezvoltare personală, un loc sigur în timp ce părinții lucrează. Te vei simți confortabil știind că copilul tău se bucură de un proces educațional de calitate și se dezvoltă frumos la grădiniță. Confortul de a lăsa copilul într-un mediu sigur e o sursă de liniște și încredere dacă ești părinte.

Înțelegem perfect această nevoie a părinților, de a avea mai multe opțiuni de grădinițe de calitate, oferte educaționale și programe variate, cât mai aproape de casă. De aceea proiectul VIVACITY Residence Pipera a fost gândit în proximitatea celor mai bune grădinițe din Pipera. Indiferent de tipul grădiniței pe care ți-l dorești pentru copilul tău, în apropierea viitoarei tale locuințe vei găsi numeroase opțiuni de centre educaționale, printre care:

Școala Germană Hermann Oberth Pipera

Strada Emil Racoviță nr. 15

Grădinița din cadrul școlii germane Hermann Oberth, care se află la aproximativ 300m de noua ta locuință din proiectul VIVACITY Residence Pipera consideră că educaţia nu este un drum unic, definit aprioric, pe care un copil trebuie să păşească, ci ca o oază a descoperirii dorinţei de a afla, de a învăţa, de a se cunoaşte pe sine şi pe ceilalţi.

Dacă îți dorești ca cel mic să aibă ,,o aventură a cunoaşterii”, nu rata oferta educațională Hermann Oberth.

Grădinița Montessori Pipera

Strada Vârtejului 7A

Grădinița Maria Montessori Home Pipera se află în zona Pipera Tunari și are un program pentru diferite grupe Montessori: Grupo Nido (1,5 – 3 ani), Grupo La Colmena (3 – 6 ani) și Grupo Refugio (3 – 6 ani) care sunt gestionate de o echipă de educatori specializați în: pedagogie, dans, muzică, sport.

Grădinița Maria Montessori Home Pipera este deschisă tot timpul anului, cu excepția sărbătorilor legale, a sărbătorilor de iarnă și de Paște și a zilelor libere stabilite. Dacă alegeți această opțiune, se află la doar o jumătate de oră de mers pe jos de noile noastre apartamente VIVACITY.

Gradinita Dreamland Pipera

Bulevardul Pipera 82, Voluntari

Iată o altă opțiune pentru școlarizarea copiilor mici în Pipera. În acest centru  educațional, copiii se vor bucura de o experiență unică de învățare. Este un pariu sigur dacă, în calitate de părinți, căutați școlarizare pentru cei mici la doar câțiva metri de casă, de noua voastră locuință din VIVACITY Residence Pipera. Copiii vor avea parte de un program educațional bine structurat, cu o programă școlară și un mediu adaptat nevoilor lor.

Gradinita Zece Pipera

Str. Eugen Jebeleanu, Nr. 1, Pipera

Această grădiniță se află la doar 20 de minute de mers pe jos de noua ta locuință din Pipera, în VIVACITY Residence Pipera. Mai mult, această grădiniță oferă asistență medicală și psihologică, un meniu sănătos, lecții de engleză în fiecare zi, un loc de joacă de 1.250 m2. și este deschisă inclusiv pe perioada verii între 1 iulie și 16 august.

Această grădiniță oferă nenumărate avantaje unice, cum ar fi transportul cu microbuzul, o sală de proiecție și bucătărie proprie.

oferte educationale pipera

La Maison Bleue Romania – Cresa si Gradinita Pipera – Bucuresti | Scoala franceza | Crèche et école maternelle

Strada Erou Iancu Nicolae 146

In cadrul La Maison Bleue, copiii învață limba franceză într-un sistem educațional bine organizat și structurat, care include cunoștințe, credințe și orientări comportamentale, contribuind astfel la formarea unei personalități echilibrate, în conformitate cu cerințele societății globale de astăzi.

Olga Gudynn Grădinița Pipera

Strada Erou Iancu Nicolae, Voluntari

Dacă decideți să vă trimiteți copiii la Olga Gudynn Nursery Schools, puteți fi siguri că vor merge la școală în fiecare zi pentru a se distra și explora, se vor simți iubiți și în siguranță și vor învăța prin joacă. Aceasta urmărește curriculumul britanic Early Years Foundation Stage (EYFS).

Grădinița Avangarde Pipera

Str. Matei Millo nr.43, Voluntari, Ilfov

O altă grădiniță care reunește cele mai bune valori pentru copii: creativitate, calitate, empatie, respect, responsabilitate, inovație. Educatoarele propun un program pentru copii cu activități în spații de joacă și activități în aer liber. Centrul dispune de un loc de joacă de 500 m2, o sală de sport și o zonă de relaxare pentru copii.

gradinita germana pipera

Alte grădinițe:

  • Grădinițe care oferă programe de dezvoltare a creativității precum cele din cadrul grădiniței Butterfly Pipera și din cadrul grădiniței Tinkerbell Pipera.
  • Grădinițe cu experiență internațională care utilizează structură educațională după modele internaționale precum Grădinița Equilibria Montessori Pipera care este localizată în imediata proximitate a proiectului rezidențial VIVACITY Residence Pipera.

Mai mult de 15 grădinițe se află la distanță de mers pe jos de viitoarea ta locuință din VIVACITY Residence Pipera.

Sună la 0725.937.712 sau lasă-ne datele tale și te contactăm noi în cel mai scurt timp.

Whatsapp