Participarea VIVACITY in cadrul evenimentului Imobiliare.ro HUB 2024

hub 2024 imobiliare

Suntem încântați că am avut ocazia să vă prezentăm oferta VIVACITY la evenimentul național Imobiliare.ro HUB 2024 din 16 până în 18 mai 2024. Noul nostru proiect de apartamente de vânzare din Pipera a fost prezentat pe durata celor două zile în cadrul evenimentului Imobiliare.ro HUB 2024.

Vezi mai multe articole despre
Compania Imobiliară

Echipa VIVACITY a prezentat pachetul de investie VIVACITY in standul de prezentare a proiectului situat la parterul campusului NORD Events Center by Globalworth, una dintre cele mai cosmopolite clădiri corporative din nordul Bucureștiului. Această clădire emblematică, situată pe Bulevardul Dimitrie Pompei, cu acces facil din Bulevardul Pipera București și cu o conexiune perfectă cu Metroul Pipera, a servit drept casa pentru două zile de întâlniri și discuții între lideri de opinie și investitori imobiliari.

pret anunt imobiliare ro

Analize imobiliare

Prima zi a evenimentului a debutat cu o conferință captivantă, organizată de Imobiliare.ro, axată pe subiecte cruciale din sectorul rezidențial. Experți și personalități influente și-au împărtășit opiniile cu privire la diferite analize imobiliare, istoric prețuri imobiliare, evoluțiile din acest an, strategiile de prețuri și tendințele pieței. Indiferent ca ai un cont imobiliare.ro sau nu, pe pagina https://hub.imobiliare.ro/ puteți accesa o mulțime de informații valoroase.

Tema centrală a panoului de discuții s-a învârtit în jurul conceptului de „oraș de 15 minute”, care este în prezent cel mai influent concept imobiliar. Această noțiune a fost examinată amănunțit de specialiștii imobiliari, , căutată de potențialii cumpărători și reimaginată de dezvoltatorii de top care investesc sume substanțiale în această viziune futuristă.

Acest subiect esențial a fost dezbătut pe larg la evenimentul Imobiliare.ro HUB 2024, captivând o audiență de aproximativ 550 de profesioniști imobiliari, inclusiv agenți, dezvoltatori și investitori. Discuțiile au fost moderate cu pricepere de Răzvan Ionescu, CCO al Imobiliare.ro.

Ultima zi a culminat cu o gală elegantă, dedicată onorării celor mai buni performeri din sector. Cu peste 200 de nominalizări anul acesta, Imobiliare.ro AWARDS a evidențiat excelența. Un panel de experți imobiliari și reprezentanți Imobiliare.ro au evaluat cu meticulozitate nominalizările, acordând peste 40 de trofee pentru a sărbători realizările remarcabile din industria imobiliară.

map imobiliare ro pipera

Încă o dată, Imobiliare.ro s-a remarcat prin organizarea unui eveniment de mare profesionalism, oferind analize și previziuni remarcabile de piață, demonstrând o înțelegere profundă a nevoilor pieței și dovedindu-se a fi un excelent comunicator cu părțile interesate din industrie și un ascultător receptiv la nevoile utilizatorilor platformei.

Indiferent dacă te intereseaza sa locuiesti cu chirie în Pipera sau esti in cautarea pachetelor imobiliare.ro pentru listarea proprietatilor tale, Imobiliare.ro este platforma potrivita pentru tine.

vivacity pipera grupo herce

Dacă ești în căutarea de noi oportunități de investiții, proiectul VIVACITY Residence Pipera reprezintă alternativa câștigătoare:

Cu o expertiză de peste 40 de ani în construirea de experiențe locative unice în întreaga lume (Statele Unite ale Americii, Chile, Spania și România), Grupo Herce se numără printre liderii de piață în domeniu, datorită angajamentului față de calitate și performanță.

Deși avem un portofoliu numeros de proiecte, definiția noastră de succes este direct proporțională cu numărul de clienți mulțumiți, confortul asigurat și calitatea proiectelor noastre. Angajamentul nostru în România a început în 2008 în Cluj-Napoca, loc unde am devenit VIVACITY, iar la scurt timp, am devenit lideri în piața de imobiliare prin construirea unui superb complex rezidențial cu peste 900 de apartamente.

Descoperă o șansă unică de investiție în cel mai modern cartier din Pipera

Pentru a ne asigura că dispui de cel mai sigur proiect pentru investiția ta, i-am atribuit următoarele elemente diferențiatoare și inovative:

  • Pentru siguranță, accesul auto se face direct în subteran. Parcările sunt distribuite pe două etaje subterane.
  • Astfel, proiectul este 100% car free iar spațiile verzi rămân 100% pentru delectarea locuitorilor.
  • Pentru exclusivitate ne-am asigurat că blocurile au un regim de înălțime mediu, adică P+5 etaje iar blocurile de apartamente cu 3 și 4 camere sunt dispuse pe etaje cu câte 2 apartamente.
  • Având apartamente cu 2 fațade deci 2 orientări, acestea întrunesc un nivel de eficiență energetică maxim, fiind ventilate, iluminate și încălzite natural.
  • Locuințele dispun de o compartimentare inteligentă ceea ce determină ca spațiul util al locuinței să devină spațiu disponibil de trăit, fără spații nefolosibile în apartamente.
  • Pentru a crește la cel mai înalt nivel calitatea vieții viitorilor locuitori, am adăugat fiecărui apartament propriul spațiu de depozitare.

VIVACITY Residence Pipera  are toate datele unui proiect imobiliar de succes

Începând din 1 iunie dăm startul comercializării fazei 1 din proiectul VIVACITY Residence Pipera, acesta fiind dispus în două faze de predare.

Prietenii VIVACITY beneficiază de prioritate la alegerea apartamentelor și de oferta de pre-lansare a proiectului.

Profită așadar de ocazia de a cumpăra unul dintre apartamentele VIVACITY Residence Pipera. Achiziția poate fi făcută direct de la dezvoltator, fără costuri suplimentare.

apartament cu living și dormitor pipera

Sună la 0725.937.712 sau lasă-ne datele tale și te contactăm noi în cel mai scurt timp.

Whatsapp