Vivacity Faza 5. Vândut 100%

Alege unul din cele 119 de apartamente cu 2 și 3 camere, în cea mai bună zonă din Cluj-Napoca, la prețuri începând de la 93.100 €. Vei beneficia și de loc de parcare, terasă, grădini și, opțional, acces la piscină încălzită, sală și terenuri de sport.
Piscină Garaj Soare Sală de gimnastică Zona pentru copii Parcuri
Apartamente de vanzare Cluj
Str. Valeriu Bologa, nr.3, Cluj-Napoca
Suprafață de la 
41,53m
De la
93.100€
Locuințe
3
Predare
Anul curent

VIVACITY Residence Gheorgheni îți aduce acum apartamentul din Cluj-Napoca la care ai visat mereu. Contactează-ne pentru a afla mai multe despre oferta noastră: apartamente complet finisate, în cel mai noi și mai bun ansamblu rezidențial din Cluj, cu facilități la care foarte puțini au acces și cu finisaje exclusiviste și spații comune dotate cu tot ceea ce ai nevoie pentru a te relaxa și pentru a trăi viața pe care ți-o dorești. Totul cu taxe de administrare reduse.

În cartierul Gheorgheni, cel mai bun cartier din Cluj-Napoca, noi îți aducem casa viselor tale. Bucură-te de un apartament complet finisat și de numeroasele beneficii oferite de ansamblul nostru rezidențial, totul la doar câteva minute distanță de școli și grădinițe de primă mână, parcuri mari și verzi, centre comerciale și multe altele.

Dacă îți dorești să te relaxezi fără a părăsi siguranța oferită de VIVACITY Residence Gheorgheni, noi avem soluția perfectă pentru tine. Relaxează-te făcând o plimbare în jurul lacului privat sau prin grădinile noastre, lasă-i pe copii să se bucure de spațiile special amenajate pentru ei, du-te la piscina încălzită sau fă puțină mișcare în sala de sport sau pe terenurile de sport pe care le-am pregătit pentru tine. Toate acestea într-un mediu liniștit și sigur pentru tine și familia ta.

Poți alege între apartamentele noastre cu 2 sau 3 camere. Însă, indiferent de alegere, vei avea parte de un grad foarte ridicat de confort, datorită teraselor spațioase, a compartimentărilor eficient gândite și a finisajelor de calitate, concepute pentru a satisface cele mai exigente așteptări.

Profită acum! Cumpără unul dintre apartamentele VIVACITY Residence Gheorgheni, direct de la dezvoltator, fără alte costuri.

 

Sună la 0725.937.712 sau lasă-ne datele tale și te contactăm noi în cel mai scurt timp.

Locuințe pentru o viață plină

Apartamente complet finisate

Dacă îți dorești un apartament finisat în care să te poți muta cât mai repede, VIVACITY Residence Gheorgheni este ansamblul rezidențial perfect pentru tine.

Terase spațioase

Profită de vremea bună și descoperă, împreună cu familia și prietenii, spațiul suplimentar pe care ți-l oferă terasa acoperită. Alege chiar tu ce vrei să faci cu el. Transformă-l într-un loc unde să iei masa, într-o zonă de relaxare sau într-un spațiu util pentru viața de zi cu zi.

Piscină încălzită și lac privat

După o zi grea la muncă, ce poate fi mai relaxant ca o baie în piscina încălzită din cadrul ansamblului nostru rezidențial. Iar dacă înotul te caracterizează mai puţin, te poți elibera de stresul zilnic cu o plimbare prin grădina privată. VIVACITY Residence Gheorgheni e aici pentru a-ți face viața mai ușoară.

Sală de sport și teren de sport

Sănătatea este mai importantă ca orice. Trebuie să ai grijă de sănătatea ta iar noi ne asigurăm că și poți să ai grijă de ea, făcând sport pe tot parcursul anului, în pavilionul principal, în aer liber şi pe terenurile de sport special amenajate pentru tine.

Parcare inclusă

La VIVACITY Residence Gheorgheni, poți uita de stresul căutării unui loc de parcare. Odată cu cumpărarea unui apartament, vei beneficia de parcare subterană privată, pentru siguranța mașinii tale în fiecare zi și pentru liniștea ta.

Gheorgheni

Cartierul Gheorgheni este cea mai bună zonă din Cluj-Napoca. Acesta dispune de mijloace de transport în comun, școli renumite și numeroase supermarketuri, oferindu-le locuitorilor săi toate serviciile de care au nevoie. Bucură-te și tu de unul dintre cele mai bune cartiere din România.

Gheorgheni
 • Grădiniță (2 min. pe jos)
 • Școală (6 min. cu mașina / 25 min. pe jos)
 • Universitate (12 min. pe jos)
 • Supermarket (5 min. pe jos)
 • Farmacie (6 min. pe jos)
 • Spital (12 min. cu mașina)
 • Centru medical (5 min. cu mașina / 19 min. pe jos)
 • Centru sportiv (10 min. pe jos)
 • Centru comercial IULIUS MALL (6 min. pe jos)
 • Bancă (8 min. pe jos)
 • Autobuz Liniile 24, 24B ( 5-10 min. pe jos)
 • Troleibuz 25 (5-10 min. pe jos)
 • Autogară (26 min. pe jos / 8 min. cu mașina)
 • Gara din Cluj-Napoca (18-20 min. cu mașina)
 • Aeroport (15 min. cu mașina)
 • Numeroase spații verzi, lacuri și locuri de joacă pentru copii

Programează-ți vizita Birou de vânzări

Sau sună-ne la 0725.937.712
Whatsapp