Ce trebuie să știi pentru a crește valoarea casei tale?

Revalorizează-ți casa

Ce este cel mai important pentru a crește valoarea apartamentului tău din Cluj? În noua noastră postare răspundem la toate întrebările legate de acest subiect.

Vezi mai multe articole despre
Apartamente

Ce oferă cea mai mare valoare locuințelor de vânzare din Cluj

Ce e important atunci când cumperi o locuință? Valoarea actual? Dotările? Poate suprafața, compartimentarea sau alte elemente? Sau toate? Da, toate. Pentru că toate aceste elemente pot crește valoarea de vânzare în viitor a noului tău apartament.

Așadar, când faci o astfel de investiție, e important să cunoști toate datele problemei. Este la fel de important ca toate aceste date să lucreze în favoarea ta. În Cluj-Napoca, astăzi, cumpărarea unei locuințe poate fi o mișcare excelentă. Dar dacă vrei cu adevărat să dai o lovitură, ai nevoie de mai mult de doar un imobil.

La VIVACITY Residence Gheorgheni, noi îți oferim mult mai mult decât un simplu apartament. Te poți bucura de un apartament modern, intr-unul dintre cele mai bune cartiere din Cluj, Gheorgheni, cu acces la nenumărate facilități. Oate aceste aspecte garantează creșterea valorii în timp. Cere acum raportul de rentabilitate a locuinţelor din VIVACITY Residence Gheorgheni Cluj.

Dacă ești convins că vrei să faci acest pas, noi îți oferim o mână de ajutor pentru a obține finanțarea de care ai nevoie pentru a finaliza tranzacția. Asta deoarece la VIVACITY Residence Gheorgheni câștigi un apartament nou și un partener cu care să poți dezvolta o relație bazată pe încredere.

Apartamente de vanzare Cluj

Piscinele cresc valoarea investiției tale din Cluj

Totuși, concret, care sunt elementele care cresc valoarea apartamentului tău din Cluj? Îți vom spune noi doar 3 dintre cele pe care ți le oferim la VIVACITY Residence Gheorgheni:

  • O piscină pentru toată familia care te ajută să te bucuri mai mult de vară, chiar dacă nu poți călători.
  • Locuri de parcare: astăzi confortul este o valoare în creștere. Prin urmare, dacă locuința ta are unul sau mai multe locuri de parcare incluse, cu siguranță este mult mai ușor să o vinzi și la un preț mai bun în cazul în care decizi să o pui pe piață în viitor.
  • Sisteme de automatizare: tehnologia ne permite să dedicăm mai puțin efort pentru menținerea temperaturii perfecte în locuință și mai mult pentru a ne bucura de tot ceea ce ne oferă. Din acest motiv, unele dintre cele mai avansate.

Iar acestea sunt doar 3. Mai poți adăuga aici siguranța oferită de un ansamblu rezidențial cu acces controlat, terenurile de sport și zona! Asta pentru că noul tău apartament este localizat în unul din cel mai bun cartier din Cluj-Napoca, Gheorgheni.

Terasele contribuie la creșterea valorii locuințelor de vânzare în Cluj

Piscina este importantă pentru amatorii de sporturi acvatice..Dacă preferi un cadru mai intim,  avem grijă și ca tu să te poți relaxa, pe noua ta terasă. O terasă spațioasă pentru tine și familia ta, pentru a vă putea bucura de aerul curat fără a părăsi locuința. În plină pandemie, ce poate fi mai bun?

Da, perioada de izolare provocată de pandemia de coronavirus a demonstrat că, pe viitor, cele mai căutate locuințele de vânzare din Cluj și din alte locuri din România vor fi cele care dispun de terase.

Revalorizează-ți casa

Asigură-te că ai ales o locuință într-o zonă bună din Cluj

Am menționat mai devreme cartierul Gheorgheni. Este unul dintre cartierele la modă, unde vei găsi de toate. Școli bune? Există. Centre comerciale? Există, fiind vorba chiar de cel mai important centru comercial din Cluj, Iulius Mall. Farmacii, supermarketuri, parcuri, baze sportive,universități? Pe toate le găsești în Gheorgheni.

Cartierul îți oferă totul. O să ajungi să uiți de traficul urban. Din fericire, la VIVACITY Residence Gheorgheni vei găsi și un loc de parcare pentru mașina ta, ca să fii liniştit că e în siguranţă. Noi avem grijă de ea și de tine, ca tu să te poți bucura de noul tău apartament și să vezi cum valoarea sa crește fără oprire, intr-una dintre cele mai bune zone.

Continuă să descoperi oportunități de viață și investiții în Cluj-Napoca în următoarea noastră postare.

Sună la 0725.937.712 sau lasă-ne datele tale și te contactăm noi în cel mai scurt timp.

Whatsapp