apartamentelor cluj

Beneficiază acum de oferta specială!

Apartamente complet finisate
cu 2 şi 3 camere în cea mai bună zonă din Cluj-Napoca

Trăiește este momentul
Str. Valeriu Bologa, nr.3, Cluj-Napoca
Suprafeţe de la
52 mp
Începând cu
92.000€ loc de parcare inclus

Acasă în Viva City

VIVA CITY este ansamblul rezidenţial conceput pentru ca tu și familia ta să vă bucurați din plin de starea de bine pe care o meritați.

Viva City înseamnă mai mult decât un apartament în Cluj, este acasă al tău, unde vei putea experimenta un alt fel de a trăi. Apartamentele complet finisate din cartierul Gheorgheni, sporesc calitate vieții tale, prin multiple faciltăți, atât în ansamblu cât și în împrejurimi. La doar câteva minute distanță, te poți bucura de spații de agrement și baze sportive, zone comerciale și o gamă largă de centre de educație.

În ansamblu, te poți relaxa la piscina interioară, la o plimbare pe marginea lacului privat sau prin grădini, beneficiezi de spațiile amenajate pentru sport și de locurile de joacă pentru copii. Toate acestea într-un mediu liniștit și sigur pentru tine și cei dragi.

Apartamentele cu două și trei camere vă oferă un confort deosebit, datorită teraselor mari, compartimentării eficiente menite să acopere orice nevoie – socializare, relaxare, muncă – și finisajelor de calitate concepute pentru a satisface cele mai exigente așteptări.

VIVA CITY este un proiect reper pe piața imobiliară din Cluj, care te invită să beneficiezi de a șasea și ultima fază de dezvoltare și vânzare.

Nu rata ocazia de a achiziționa unul dintre apartamentele Viva City, direct de la dezvoltator, fără alte cheltuieli.

Nu doar visa! Trăiește!

 

Solicitați mai multe informații astăzi apelând 0725 937 712 sau lasă-ne datele tale și te sunăm noi.

Vizionările se fac în baza unei programări și se vor efectua cu respectarea tuturor regulilor în vigoare. Sau programează o întâlnire prin video – conferință și vizitează de acasă apartamentele cu 2 și 3 camere în Cluj.

Apartamente complet finisate

Apartamente Complet Finisate

Dacă îți dorești un apartament finalizat în care te poți muta cât mai repede, Viva City este ansamblul rezidenţial perfect pentru tine.

Astfel, nu va trebui să investești mai mulți bani în finalizarea casei tale și vei economisi timpul și munca necesare acestui aspect. Noul tău apartament, realizat cu materiale de înaltă calitate, îţi oferă confortul și linistea unei decizii pentru o viaţă.

Terase Generoase

terase

Profită de vremea frumoasă și descoperă, împreună cu familia și prietenii, spaţiul extra pe care ţi-l conferă terasa acoperită. Poate deveni noul tău loc de luat masa, zona de relaxare și o completare utilă a vieţii tale cotidiene.

Toate acestea în liniște, fără poluare, bucurându-te de lumină naturală și verdeața din jur.

Piscina climatizată și lac privat

Piscina climatizată și lac privat

Lasă stresul zilnic în urmă: bucură-te de senzația de bine a piscinei încălzite sau pur și simplu de o ieșire prin curte. O plimbare cu liftul și caţiva pași te vor purta la zona de relaxare din Viva City. Iţi vei regăsi vibe-ul și vei avea un reper unic de orientare pentru prieteni si taxi – la apartamentele cu piscină din Gheorgheni!

Sală și teren de sport

Ai grijă de sănătatea ta! În Viva City devine mai ușor pentru că aici poți practica sport pe tot parcursul anului în sala din ansamblu și afară, pe terenurile sportive special amenajate.

Copiii se vor bucura, de asemenea, de locurile de joacă din complex, mereu la îndemână și în siguranță.

Smart home și multe alte beneficii

și servicii complementare

Pentru mai mult confort și siguranță în locuinţa ta, îți putem oferi un pachet SMART HOME care să asigure monitorizarea proprietății, controlul la distanță și eficientizarea consumului.

Parcare privată

Parcare privată

Uită de problema găsirii unui loc de parcare gratuit. Odată cu achiziționarea unui apartament, vei dispune de parcare privată pentru siguranța mașinii tale în fiecare zi a anului.

Solicită mai multe informații astăzi apelând 0725 937 712

În cea mai bună zonă din Cluj-Napoca cu toate serviciile și facilitățile