Beneficiază de această ocazie unică: reducere 5%

Descoperă avantajele unice pe care le oferă Vivacity prin prisma relaţiei cu Banca Transilvania şi accesează oportunitatea de a locui în apartamentul mult visat din cel mai bun ansamblu rezidențial din Cluj.
Garaje Gimnasio Parques Piscina Sol Zona infantil
Apartamente de vanzare Cluj
Aleea Valeriu Bologa 3, Cluj-Napoca, Rumanía
Apartamente disponibile
50
Locuinţe cu
2 şi 3 camere
Începând cu
107.300€ loc de parcare inclus

Profită acum și bucură-te, la un preţ mai avantajos decât ţi-ai imagina, de un apartament cu până la 3 camere în Cluj-Napoca, complet finisat, de facilităţi şi servicii imbatabile într-un complex rezidențial unic.

Descoperă apartamentele noastre complet finisate, cu terase generoase și parcare privată într-un ansamblu rezidenţial conceput special pentru tine, cu access controlat și confort la superlativ. Vivacity dispune, de asemenea, de grădini, zone verzi și locuri de joacă pentru copii, un lac privat și zone comune pentru utilizare opțională, astfel încât te poți relaxa în piscina încălzită sau bucura de facilitățile sportive private, atât la exterior cât şi înăuntru.

Vizitează acum unul dintre cele 6 apartamente pilot sau cunoaşte ansamblul Vivacity prin videoconferinţă. Echipa noastră de consiliere personalizată îţi stă la dispoziţie pentru a-ţi prezenta noul tău acasă. Suntem bucuroși să te ajutăm și să oferim toate detaliile de care ai putea avea nevoie despre viitoarea ta casă.

Vivacity este o decizie pentru viitor printr-o investiție sigură și profitabilă. Vivacity Residence 6 este faza finală a complexului și oportunitatea ta de a te bucura de o viață mai bună.

Nu rata această oportunitate unică! Profită de această ofertă pentru a achiziţiona casa la care ai visat întotdeauna pentru tine și familia ta.

Sună la 0725.937.712 sau lasă-ne datele tale și te contactăm noi în cel mai scurt timp.

Locuințe pentru o viață plină

Apartamente complet finisate

Dacă îți dorești un apartament finisat în care să te poți muta cât mai repede, Vivacity este ansamblul rezidențial perfect pentru tine.

Terase spațioase

Profită de vremea bună și descoperă, împreună cu familia și prietenii, spațiul suplimentar pe care ți-l oferă terasa acoperită. Alege chiar tu ce vrei să faci cu el. Transformă-l într-un loc unde să iei masa, într-o zonă de relaxare sau într-un spațiu util pentru viața de zi cu zi.

Parcare inclusă

La Vivacity, poți uita de stresul căutării unui loc de parcare. Odată cu cumpărarea unui apartament, vei beneficia de parcare subterană privată, pentru siguranța mașinii tale în fiecare zi și pentru liniștea ta.

Piscină încălzită și lac privat

După o zi grea la muncă, ce poate fi mai relaxant ca o baie în piscina încălzită din cadrul ansamblului nostru rezidențial. Iar dacă înotul te caracterizează mai puţin, te poți elibera de stresul zilnic cu o plimbare prin grădina privată. Vivacity e aici pentru a-ți face viața mai ușoară.

Sală de sport și teren de sport

Sănătatea este mai importantă ca orice. Trebuie să ai grijă de sănătatea ta iar noi ne asigurăm că și poți să ai grijă de ea, făcând sport pe tot parcursul anului, în pavilionul principal, în aer liber şi pe terenurile de sport special amenajate pentru tine.

Alege noul tău apartament

Care dintre apartamentele Vivacity ți se potrivește cel mai bine? Uită-te la planurile apartamentelor și alege-l pe cel care te reprezintă cel mai bine. Cu siguranță, îți va fi de ușor să te hotărăști.

Tip Dorms. Băi Terasă Parcare Plat
A 1 1 Da Da
C 1 1 Da Da
I 2 2 Da Da
K 1 1 Da Da

Ai nevoie de mai multe informații?

Descarcă acum informațiile de care ai nevoie pentru a te muta în locuința la care ai visat mereu.

Gheorgheni

Cartierul Gheorgheni este cea mai bună zonă din Cluj-Napoca. Acesta dispune de mijloace de transport în comun, școli renumite și numeroase supermarketuri, oferindu-le locuitorilor săi toate serviciile de care au nevoie. Bucură-te și tu de unul dintre cele mai bune cartiere din România.

 • Grădiniță (2 min. pe jos)
 • Școală (6 min. cu mașina / 25 min. pe jos)
 • Universitate (12 min. pe jos)
 • Supermarket (5 min. pe jos)
 • Farmacie (6 min. pe jos)
 • Spital (12 min. cu mașina)
 • Centru medical (5 min. cu mașina / 19 min. pe jos)
 • Centru sportiv (10 min. pe jos)
 • Centru comercial IULIUS MALL (6 min. pe jos)
 • Bancă (8 min. pe jos)
 • Autobuz Liniile 24, 24B ( 5-10 min. pe jos)
 • Troleibuz 25 (5-10 min. pe jos)
 • Autogară (26 min. pe jos / 8 min. cu mașina)
 • Gara din Cluj-Napoca (18-20 min. cu mașina)
 • Aeroport (15 min. cu mașina)
 • Numeroase spații verzi, lacuri și locuri de joacă pentru copii
Whatsapp