Intră în contact cu noua ta viață

Solicită informații despre cele mai bune apartamente de vânzare acum în Cluj, într-un ansamblu rezidențial privat și cu cea mai bună ofertă imobiliară din Transilvania.

Ești la un pas să locuiești sau să investești într-una dintre cele mai promițătoare proprietăți din Cluj-Napoca. Descoperă apartamentele noastre de până la 3 camere, cu loc de parcare, într-un ansamblu rezidențial privat și securizat. Contactează-ne acum!

Noul tău apartament din Cluj te așteaptă

Îți dorești o nouă viață plină de confort și exclusivitate? De ce să mai aștepți? Dacă ești în căutarea unui apartament în care să te bucuri de viața în familie sau de o investiție imobiliară pe termen lung, trebuie să vezi noul nostru ansamblu rezidențial Vivacity.

Vanzare apartamente

Vivacity Residence, Bloc 2, Parter,
Str. Valeriu Bologa, nr. 3, Cluj-Napoca

0725.937.712

TE SUNĂM NOI

Ai prefera să te sunăm noi? Lasă-ne aici numărul tău de telefon și te vom contacta imediat.

Suntem aici

Vrei să ne vizitezi? Aici găsești birourile noastre centrale din Cluj-Napoca.

Sună la 0725.937.712 sau lasă-ne datele tale și te contactăm noi în cel mai scurt timp.

Construim case pentru oameni exigenți ca tine

Cu Vivacity, predarea cheilor va însemna începutul relației noastre, începutul unei noi povești.

Descoperă oferta noastră de servicii post-vânzare și consultanță personalizată pentru clienți

Vizitați online
Apartamente de vanzare Cluj

Cunoaște-ți apartamentul online

Ușa noului tău apartament este deschisă. Tot ce trebuie să faci e să programezi o vizită, iar Consultantul tău Personal VivaCity te va contacta prin videoconferință din unul dintre apartamentele noastre de vânzare din Cluj, unde vei descoperi toate detaliile și finisajele oferite de Vivacity.

Vei putea să te plimbi prin livingul tău, însoțit de Consultantul tău Vivacity, care te va ghida în acest tur virtual al apartamentului. Vei putea verifica calitatea mobilierului, vei vedea terasa, vei putea porni robinetele și vei putea testa totul, prin turul live, exclusiv, oferit de Vivacity.

Alege cel mai bun ansamblu rezidențial din Cluj

De 20 de ani, calitatea este prioritatea noastră. Fiecare dintre proiectele noastre a reprezentat o oportunitate de a crește, oportunitate prin care am îmbunătățit procesele și serviciile pe care vi le punem la dispoziție. Din 2001 ne folosim experiența și resursele pentru a crea ansambluri rezidențiale pentru clienți nonconformiști. Angajamentul nostru privind calitatea se extinde la o multitudine de servicii cu valoare adăugată, care fac ca fiecare dintre clădirile noastre să fie unică și irepetabilă. La fel ca tine.

Whatsapp