apartamentelor cluj

Beneficiază acum de oferta specială!

Apartamente complet finisate
cu 2 şi 3 camere în cea mai bună zonă din Cluj-Napoca

Trăiește este momentul
Str. Valeriu Bologa, nr.3, Cluj-Napoca
Suprafeţe de la
52 mp
Începând cu
92.000€ loc de parcare inclus

VIVA CITY este un proiect imobiliar situat în orașul Cluj, conceput astfel încât investiția dvs. să atingă nivelul de garanţie și profitul pe care le căutați.

Viva City dispune de apartamente cu două și trei camere, pe care le puteți valorifica prin închiriere.

Apartamentele VIVA CITY se bucură de o cerere mare la închiriere, având un istoric de 75% din proprietăți disponible la închiriere.

Pe lângă această rată de rentabilitate prin închiriere, veți obține și o rentabilitate pe termen lung grație reevaluării pozitive a prețurilor locuințelor, printr-o creștere constantă de la începutul proiectului nostru, cu mai bine de 10 ani în urmă.

VIVACITY este un proiect imobiliar garantat și cunoscut, pentru care am început comercializarea celei de-a șasea și ultimei faze, a cărei livrare este programată în octombrie 2021.

De asemenea, avem apartamente complet finisate, gata de predare, din fazele anterioare, pe care le puteți valorifica imediat prin închiriere.

Profită de ocazia de a achiziționa unul dintre apartamentele Viva City, direct de la dezvoltator, fără alte cheltuieli.

Solicitați mai multe informații astăzi apelând 0725 937 712 sau lasă-ne datele tale și te sunăm noi.

Vizionările se fac în baza unei programări și se vor efectua cu respectarea tuturor regulilor în vigoare. Sau programează o întâlnire prin video – conferință și vizitează de acasă apartamentele cu 2 și 3 camere în Cluj.

Investiție profitabilă și sigură

VIVA CITY este situat în zona Gheorgheni, înconjurat de universități și companii multinaționale, unde chiriașii dvs. se pot bucura de o mai bună calitate a vieții datorită spațiilor ample de agrement și sport, zonelor comerciale din apropiere și unei oferte educaţionale ample.

Profitabilitatea investiției dvs. este garantată de cererea mare de închiriere a apartamentelor, datorită amplasării lor excelente, plus valorii date de elementele complementare din zonele comune ale ansamblului și calității locuințelor.

Toate acestea vor face posibilă închirierea apartamentului către un profil de chiriaș cu putere de cumpărare ridicată.

Apartamente Complet Finisate

Apartamente Complet Finisate

Veți primi noul dvs. apartament complet finisat, cu materiale de înaltă calitate, astfel încât să îl puteți face profitabil din primul moment.

În acest fel, nu va trebui să investiți mai mulți bani pentru a termina locuința și economisiți timpul și munca pe care le-ar presupune acest demers.

Valoare Adăugată Pentru Chiriasi

Valoare Adăugată Pentru Chiriasi

În complexul rezidențial Viva City, chiriașii se bucură de o înaltă calitate a vieții și vor găsi relaxarea și starea de bine datorită multiplelor facilități – piscină încălzită, lac privat, zone verzi, sală de sport și terenuri de sport și de joacă pentru copii. Toate acestea într-un mediu liniștit și sigur.

Beneficii Multiple

terase

Apartamentele cu două și trei camere oferă un confort deosebit, deoarece au terase mari cu privelişti excelente, o compartimentare eficientă, finisaje de calitate și locuri de parcare acoperite. Toate acestea vor satisface nevoile celor mai exigente familii.

Smart Home și servicii complementare

și servicii complementare

Pentru mai multă siguranţă și o mai bună gestionare a investiției dvs., vă putem transforma casa într-o SMART HOME, care să asigure monitorizarea proprietății, controlul la distanță și eficientizarea consumului. Ne-am gândit, de asemenea, la o serie de servicii complementare care sa faciliteze managementul proprietăţii dvs. din Viva City.

Parcare privată

Parcare privată

Uită de problema găsirii unui loc de parcare gratuit. Odată cu achiziționarea unui apartament, vei dispune de parcare privată pentru siguranța mașinii tale în fiecare zi a anului.

Solicită mai multe informații astăzi apelând 0725 937 712

În cea mai bună zonă din Cluj-Napoca cu toate serviciile și facilitățile