apartamentelor cluj

Acasă în Vivacity

Apartamente complet finisate
cu 2 şi 3 camere în cea mai bună zonă din Cluj-Napoca

Trăiește este momentul
Str. Valeriu Bologa, nr.3, Cluj-Napoca
Suprafeţe de la
52 mp
Începând cu
92.000€ loc de parcare inclus

Vivacity este ansamblul rezidenţial conceput pentru ca tu și familia ta să vă bucurați din plin de starea de bine pe care o meritați și unde vei găsi siguranță în viitor și convingerea că ești în locul potrivit.

În ansamblu, te poți relaxa în linişte şi siguranţă la piscina acoperită, la o plimbare pe marginea lacului privat sau pe spaţiile verzi, te bucuri de zone sportive şi locuri de joacă sigure şi accesibile. Iar, la doar câteva minute distanță, vei găsi spații de agrement și baze sportive, zone comerciale și o gamă largă de centre de educație.

Apartamentele cu două și trei camere vă oferă un confort deosebit, datorită teraselor mari, compartimentării eficiente menite să acopere orice nevoie – socializare, relaxare, muncă – și finisajelor de calitate concepute pentru a satisface cele mai exigente așteptări.

Apartamentele Vivacity se bucură, de asemenea, de o cerere mare la închiriere. Iar pe lângă această rată de rentabilitate prin închiriere, oferă oportunitatea unei rentabilităţi pe termen lung grație reevaluării pozitive a prețurilor locuințelor, printr-o creștere constantă de la începutul proiectului, cu mai bine de 10 ani în urmă.

Vivacity este un proiect reper pe piața imobiliară din Cluj, care te invită să beneficiezi de a șasea și ultima fază de dezvoltare și vânzare.

Profită de ocazia de a achiziționa unul dintre apartamentele Viva City, direct de la dezvoltator, fără alte cheltuieli.

Solicită mai multe informații astăzi apelând 0725 937 712 sau lasă-ne datele tale și te sunăm noi.

Apartamente complet finisate

Apartamente Complet Finisate

Dacă îți dorești un apartament finalizat în care te poți muta cât mai repede, Vivacity este ansamblul rezidenţial perfect pentru tine.

Astfel, nu va trebui să investești mai mulți bani în finalizarea casei tale și vei economisi timpul și munca necesare acestui aspect. Noul tău apartament, realizat cu materiale de înaltă calitate, îţi oferă confortul și linistea unei decizii pentru o viaţă.

Toate acestea în liniște, fără poluare, bucurându-te de lumină naturală și verdeața din jur.

Investiţie profitabilă şi sigură

Vivacity este situat în zona Gheorgheni, înconjurat de universități și companii multinaționale, unde chiriașii descoperă o mai bună calitate a vieții datorită spațiilor ample de agrement și sport, zonelor comerciale din apropiere și unei oferte educaţionale ample.

Profitabilitatea investiției este garantată de cererea mare de închiriere a apartamentelor şi de revalorizarea continuă.

Siguranţa investiţiei se datorează amplasării excelente, plus valorii date de elementele complementare din zonele comune ale ansamblului și calității locuințelor.

Beneficii multiple

terase

Apartamentele cu două și trei camere oferă un confort deosebit, deoarece au terase mari cu privelişti excelente, o compartimentare eficientă, finisaje de calitate și locuri de parcare acoperite.

Profită de vremea frumoasă și descoperă, împreună cu familia și prietenii, spaţiul extra pe care ţi-l conferă balconul acoperit și panorama care te îmbie să petreci mai mult timp pe această terasă spațioasă.

Poate deveni noul tău loc de luat masa, zona de relaxare și o completare utilă a vieţii tale cotidiene.

Acces securizat, piscină climatizată, lac privat şi...

Piscina climatizată și lac privat

Lasă stresul zilnic în urmă: bucură-te de senzația de bine a piscinei încălzite sau pur și simplu de o ieșire prin curte. O plimbare cu liftul și caţiva pași te vor purta la zona de relaxare din Vivacity. Ansamblul păstrează un standard ridicat al calității vieții și transformă orice spațiu într-o oază de bunăstare și confort.

Ai grijă de sănătatea ta! În Vivacity devine mai ușor pentru că aici poți practica sport pe tot parcursul anului în sala din ansamblu și afară, pe terenurile sportive special amenajate.

Copiii se vor bucura, de asemenea, de locurile de joacă din complex, mereu la îndemână și în siguranță.

Vei aprecia Vivacity și pentru că include acces securizat și dispune de pază 24/24, ceea ce aduce un plus de siguranță și confort.

Smart home şi multe alte beneficii

Valoare Adăugată Pentru Chiriasi

Pentru mai mult confort și siguranță în locuinţa ta, îți putem oferi un pachet SMART HOME care să asigure monitorizarea proprietății, controlul la distanță și eficientizarea consumului. Mai mult decât o aplicaţie pe mobil, acest pachet te conectează la locuinţa ta şi aduce un plus valoare invetiţiei tale.

Liniștit, confortabil, sigur – aşa se defineşte Vivacity, unde ai posibilitatea de a completa această propunere complexă cu servicii complementare privind mobilarea şi gestiunea proprietăţii.

 

Solicită mai multe informații astăzi apelând 0725 937 712

În cea mai bună zonă din Cluj-Napoca cu toate serviciile și facilitățile